AdsOnay Sorunu Çözümü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Evet beyler ve bayanlar. Sorun şudur ; Reklam onayını yapıyorsunuz yazılar yeşil oluyor ve nyxlauncheri seçtiğinizde reklam onayını tekrar yapmanızı istiyor fakat siz yaptığınız halde bi türlü olmuyor.Bu sorun bendede vardı az önce çözdüm şimdi nasıl çözdüğümü göstereceğim

• Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Prefetch yazıp girin birkaçtane AdsOnay.Exe gibi dosyalar olacaktır Örnek : ADSONAY.EXE-72B53DC4.pfAdsOnay ismindeki dosyaları silin. Başlat/Çalıştır kısmından %temp% yazıp girin açılan pencere içindeki tüm dosyaları silin. Başlat/Çalıştır kısmından %windir% yazıp girin xhunter1.sys ve xspirit.sys dosyalarını silin. Başlat/Çalıştır kısmından regedit yazıp girin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ dizininde bulunan xhunter1  ve xspirit anahtarlarını silin. 

• İşinize yaradıysa +rep lütfen :)

Üye
9 HİZMET YILI
Siz dword 7.1 i indirdiğinizde size MHLoader.rar da hangi dosyalar var bende sadece MhLoader.exe var ya bende yapamıyorum :(

Sağ tık yap yönetici olarak çalıştır onu Reklam Onayı de Ads Onay gelir zaten malum ondan sonrası.

Üye
9 HİZMET YILI
SozBenim' Alıntı:
Siz dword 7.1 i indirdiğinizde size MHLoader.rar da hangi dosyalar var bende sadece MhLoader.exe var ya bende yapamıyorum :(

Sağ tık yap yönetici olarak çalıştır onu   Onayı de Ads Onay gelir zaten malum ondan sonrası.
bişi dicem şey ben mhloader.exe yönetici olarak açıyorum ve random dosya geliyo onu yönetici olarak yapıyorum sonra cmd açılıyo ve cmd de  Gri Renkle Tamam yazıyo ve cmd nin pencere kısmında Easy Peasy Xd

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
alperenken2' Alıntı:
SozBenim' Alıntı:

Sağ tık yap yönetici olarak çalıştır onu   Onayı de Ads Onay gelir zaten malum ondan sonrası.
bişi dicem şey ben mhloader.exe yönetici olarak açıyorum ve random dosya geliyo onu yönetici olarak yapıyorum sonra cmd açılıyo ve cmd de  Gri Renkle Tamam yazıyo ve cmd nin pencere kısmında Easy Peasy Xd

Kardeşim teamwieverin varsa yapayım ?? istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...