Çalışmıyor Aeldra - Sigma Dword Lite Farm Bot v1.2 [Undetected - 2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile çalışıyormu halen varmı ban sıkıntısı falan? bide 2 clientten fazla çalışıyormu hile lütfen birisi cvp versin kullanan yokmu

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Thanks for the release always appreciate it. Will there be Mir4 in the future?

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu botu görene kadar böyle bir sunucudan haberdar bile değildim. metin2 botu olunca indireyim, oynayayım dedim. aralıksız 2-3 gündür botta farm atıyor. bot iş görüyor, büyük bir zahmetten kurtarıyor. gölge metinlerinde 2 hesap ile 1 günde (24 saat) en az 4t para kasıyorum. şu ana kadar herhangi bir yasaklanma/uyarı almadım. dword ekibine teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu botu görene kadar böyle bir sunucudan haberdar bile değildim. metin2 botu olunca indireyim, oynayayım dedim. aralıksız 2-3 gündür botta farm atıyor. bot iş görüyor, büyük bir zahmetten kurtarıyor. gölge metinlerinde 2 hesap ile 1 günde (24 saat) en az 4t para kasıyorum. şu ana kadar herhangi bir yasaklanma/uyarı almadım. dword ekibine teşekkürler.
bi sana zahmet bakarmısın hile 2 clientten fazla clientte aktif oluyormu :D

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim. Aeldrada oynuyorum hileyi kullanmak için 300+ mesaj gerekiyormuş bu doğru mu aylık abonelik vs yok mu ?

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam hileye odaklanma, ilgini çeken konulara yorum yaparak veya yeni konular açarak zamanla üyeliğini arttırırsın zaten :D sana eziyet olmaması açısından forumun keyfini çıkarmaya bak bi yandan :D
Öyle zaten olmaz 300 mesaj böyle konuşurken bile birsz önce 30 dk mesaj yazamadım spamda atmadım halbuki niye öyle olduysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...