ben de aynı durumdan muzdaribim :/hilesi var birde konu açıldı en iyi pvp diye başladım hemen seçkin üye olucam diye uğraşırken birden artması sıktı canımı sadece
emeğine sağlık çalışmalarınız gerçekten çok iyi. siz kendi açınızdan haklısınız biz en iyisi kullana bildiğimiz hileli oyunlara devam edelimKeyfimizden arttırmadık dostum. 15 gün seçkin üyeydi zaten hile. Patch geldi fix yedi Ultraya çıkarttık. Urielle ilgili birkaç şey üzerine çalışıyoruz, bittikten sonra Aeldraya da bakıp süper üyeye düşürürüz ama tam tarih veremiyorum. Ek olarak Aeldraya damagede ekleyeceğim birkaç gün içerisinde. Doğal olarak ultra üye olması makul.
Bende aynı şoku yaşadım sağlık olsun hayırlısı bakalımhilesi var birde konu açıldı en iyi pvp diye başladım hemen seçkin üye olucam diye uğraşırken birden artması sıktı canımı sadece
Ben daha seçkin olamadım ultra olcam birdeseçkin üye için uğraştım şimdi de süper üye için uğraşıcam :/
önünde uzun bir yol var :/Ben daha seçkin olamadım ultra olcam birde![]()
Birilerinin keyfi yerindeAdam ya geldi adam
hocam allah rızası için damage yükle ya millet oyunda damage kasıyor zaten varya mükemmel bir şey olur ağlayacağım damage gelirse çok mutlu oldumKeyfimizden arttırmadık dostum. 15 gün seçkin üyeydi zaten hile. Patch geldi fix yedi Ultraya çıkarttık. Urielle ilgili birkaç şey üzerine çalışıyoruz, bittikten sonra Aeldraya da bakıp süper üyeye düşürürüz ama tam tarih veremiyorum. Ek olarak Aeldraya damagede ekleyeceğim birkaç gün içerisinde. Doğal olarak ultra üye olması makul.
hocam o bende de oluyordu güncellemeden önce karakter değiştir veya tamamen kapatıp tekrardan aç bazen öyle bazen de ata binmeden vuruyordu o şekilde çözebildim@nader11ndeu Kral skill patlatıyor açmıyor haberin olsun. Sürekli ata binip iniyor skilleri patlatıyor
Bende böyle bir sıkıntı yok skilleri kullanıyor sıkıntısız@nader11ndeu Kral skill patlatıyor açmıyor haberin olsun. Sürekli ata binip iniyor skilleri patlatıyor
Botu atın üstündeyken başlatın.@nader11ndeu Kral skill patlatıyor açmıyor haberin olsun. Sürekli ata binip iniyor skilleri patlatıyor
mükemmel olurdu ama hile çabuk fixleniyormuş bir süre böyle devamhocam süper üye + 'ya çekseniz keşke
hocam valo hilesinden dolayı herkes süper hile kasmaya başladı dikkat edersen baya bir artış var ultra yine fazla onun yerine araya bir üye grubu daha girse tadından yenmezsüper üye çok fazla kişi yok ki zaten bence öyle olmalıydı ama yine de adminler bilir