Çalışmıyor Aeldra - Sigma Dword Lite Farm Bot v1.2 [Undetected - 2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam urielin attığı hwid bana da bir bakarsanız çok iyi olur .d ilk deneyenlerden olarak ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Keyfimizden arttırmadık dostum. 15 gün seçkin üyeydi zaten hile. Patch geldi fix yedi Ultraya çıkarttık. Urielle ilgili birkaç şey üzerine çalışıyoruz, bittikten sonra Aeldraya da bakıp süper üyeye düşürürüz ama tam tarih veremiyorum. Ek olarak Aeldraya damagede ekleyeceğim birkaç gün içerisinde. Doğal olarak ultra üye olması makul.
emeğine sağlık çalışmalarınız gerçekten çok iyi. siz kendi açınızdan haklısınız biz en iyisi kullana bildiğimiz hileli oyunlara devam edelim

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Keyfimizden arttırmadık dostum. 15 gün seçkin üyeydi zaten hile. Patch geldi fix yedi Ultraya çıkarttık. Urielle ilgili birkaç şey üzerine çalışıyoruz, bittikten sonra Aeldraya da bakıp süper üyeye düşürürüz ama tam tarih veremiyorum. Ek olarak Aeldraya damagede ekleyeceğim birkaç gün içerisinde. Doğal olarak ultra üye olması makul.
hocam allah rızası için damage yükle ya millet oyunda damage kasıyor zaten varya mükemmel bir şey olur ağlayacağım damage gelirse çok mutlu oldum

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu Kral skill patlatıyor açmıyor haberin olsun. Sürekli ata binip iniyor skilleri patlatıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu Kral skill patlatıyor açmıyor haberin olsun. Sürekli ata binip iniyor skilleri patlatıyor
Botu atın üstündeyken başlatın.
Not: Eğer oyun açıkken başka bir oyun ya da uygulamaya girerseniz oyun ekranı böyle olabilir:
1638559610704.png

Panik yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Başka oyuna girseniz bile bot kasılmaya devam edicektir. Görüntünün düzelmesi için clienti tekrar başlatmanız yeterlidir. Normal MT2 hilesinde başka oyuna girince hile çalışmayı durduruyordu. Bunun önüne geçmek için birkaç değişiklik yaptığımızdan dolayı böyle bir problemle karşılaşıyorsunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam ultra üye sizce de biraz fazla olmamış mı :D

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valla kral adamsın nader abi ultra üye olmuş garip gene garip kullanamıyoz ke ama olsun emeğe saygımız sonsuz eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
neler diyosuuun ellerine sağlık

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam süper üye + 'ya çekseniz keşke

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
süper üye çok fazla kişi yok ki zaten bence öyle olmalıydı ama yine de adminler bilir

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
süper üye çok fazla kişi yok ki zaten bence öyle olmalıydı ama yine de adminler bilir
hocam valo hilesinden dolayı herkes süper hile kasmaya başladı dikkat edersen baya bir artış var ultra yine fazla onun yerine araya bir üye grubu daha girse tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...