aga galiba açıklamayı iyi okumadın. oyuncular zaten para kazanmak için oynayacak. mesela oyunu afk bırakacaklar 10 saat. izlenen reklamlardan oyuncu 50 tl kazanacak oyun yapımcısı 100 tl gibi. yani 2 tarafta para kazanıcak kalan paralarda vergiye filan gider zaten. her taraf kazanır yani.
Tahmin ettiğinden daha saçma oyunlar bile afk ile para kazandırabilir. Ortaokulda bir arkadaşım "Roblox" oynayarak para kazanıyordu. Afk oyun içi para birimi kasıp hesapları satıyordu.
bana kalicak olursa tamamen sans faktörü devreye giriyor.O oyunda dur ya para kazanayim bu oyundan diye baslarsan fiyasko olur.Ama bildigin bi oyundan parayi daha rahat kazanabilirsin
Afk kalıp gibi değil de Metin2 Knight online gibi oyunlarda bota bırakıp item kasıyorlar bence yapılsa yapılda anca item kasma gibi bi sistem yapılabilir.
Kanka afk kalmak bircok oyunda ban yediriyor diye biliyorum ama senin bildigin bir oyun varsa soylw ben de yapayim yani ama oek zannetmiyorum cunku bircok oyun bunu dikkate aliyor ve onlem almaya calisiyor bu tarz seylere karsi umarim bulursun blitz brigade gibi bir oyun olabilir aslinda.