Agresiflik sorunu için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar son bir kaç gündür hiç iyi değilim. En iyi arkadaşlarıma bile vurmaya başladım istemsizce. Oyunda öldüğümde masayı kıracakmışcasına vuruyorum. En küçük şeyde bile sinirlenmeye başladım, normalde böyle biri değildim. Tavsiyesi olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende çok agresifim ama dönemlerim olmuyor sürekli böyleyim kendini kontrol etmeye çalış benim gözüm karardığı zaman kimseyi görmüyorum aman dikkat et ailene zarar verme ben yaptım çok pişmanım tanımadığın öfkesini kontrol edemeyen birine denk gelirsen zararlı çıkarsın ben müzikle bastırıyorum yada eve kum torbası al akşamları gün boyu sinirlendiğin şeylere yumruk atarak siniri yatıştır yada ağırlık kaldır bol bol ben öyle rahatlıyorum yoksa birisine zarar veriyorum

Üye
4 HİZMET YILI
Bende çok agresifim ama dönemlerim olmuyor sürekli böyleyim kendini kontrol etmeye çalış benim gözüm karardığı zaman kimseyi görmüyorum aman dikkat et ailene zarar verme ben yaptım çok pişmanım tanımadığın öfkesini kontrol edemeyen birine denk gelirsen zararlı çıkarsın ben müzikle bastırıyorum yada eve kum torbası al akşamları gün boyu sinirlendiğin şeylere yumruk atarak siniri yatıştır yada ağırlık kaldır bol bol ben öyle rahatlıyorum yoksa birisine zarar veriyorum
Ben dediklerinin hepsini yapıyorum ama nafile atamıyorum sinirimi bir türlü.

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayata olumlu ve pozitif bakmayı düşünebilirsin ayrıca kitap okumanı tavsiye ederim bende işe yaradı

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
sinirini sporla atabilirsin o da olmuyorsa psikiyatriye başvur anti depresan verirse her gün az da olsa kafa yaşatıyo takılırsın kendine :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben dediklerinin hepsini yapıyorum ama nafile atamıyorum sinirimi bir türlü.
dostum sitedeki yaşını baz alarak söyleyeceğim ben istanbul üsküdarda ikamet ediyorum istersen sana boks kulubü adresi vereyim her hafta 1 gün dövüş oluyor git yazıl orada insanlar sinirini atıyor ben 2 ay gittim dayak yemek gerçekten insanı rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim o yediğim dayaklardan sonra normal fitness benim sinirimi atmam için yeterli olmaya başladı özelden yazarsan adres veririm

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ayyy kardeşim benim yaaa çok geçmiş olsun valla. yok yok öyle düşünme allaha şükür içinden iyiyim ben de stresin sinirin geçer kendine böyle aktiviteler bul spor yap, basketbol oyna, olmadı futbol, ya da başka spor seviyosan onları yap sinemaya git ailenle ALLAH GENE DÜŞÜRMESİNDE Hastaneye Gidersin. YAANİ KAFANA TAKMA İYİLEŞİRSİN. :)

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Psikiyatri ye görün. Ama her şey sende bitiyor. Kafana koyman lazım düzelmeyi

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yasin kac hocam ergenlik caginda misin?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu tarz şeylerde sadece fikir verebiliriz (profesyonel olarak konuyla ilgilenen arkadaşlar dışında), yapman gereken şey profesyonel destek almak. Müsait olduğun zaman bir psikolog yada psikoanaliste git. En doğru bilgiyi vereceklerdir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
alk-lden alınan vergilerin azaltılması yeterli olur sanırım

Üye
4 HİZMET YILI
dostum sitedeki yaşını baz alarak söyleyeceğim ben istanbul üsküdarda ikamet ediyorum istersen sana boks kulubü adresi vereyim her hafta 1 gün dövüş oluyor git yazıl orada insanlar sinirini atıyor ben 2 ay gittim dayak yemek gerçekten insanı rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim o yediğim dayaklardan sonra normal fitness benim sinirimi atmam için yeterli olmaya başladı özelden yazarsan adres veririm
İstanbulda ikamet etmiyorum maalesef.
Post automatically merged:

ayyy kardeşim benim yaaa çok geçmiş olsun valla. yok yok öyle düşünme allaha şükür içinden iyiyim ben de stresin sinirin geçer kendine böyle aktiviteler bul spor yap, basketbol oyna, olmadı futbol, ya da başka spor seviyosan onları yap sinemaya git ailenle ALLAH GENE DÜŞÜRMESİNDE Hastaneye Gidersin. YAANİ KAFANA TAKMA İYİLEŞİRSİN. :)
Bisiklet sürüyorum ama yoldaki dengesizler yüzünden daha çok sinirleniyorum.
Post automatically merged:

Psikiyatri ye görün. Ama her şey sende bitiyor. Kafana koyman lazım düzelmeyi
Psikiyatriye gitmeyi planlıyorum şu anda.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Umarım düzelirsin. Ama erteleme şu psikiyatri işini

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar son bir kaç gündür hiç iyi değilim. En iyi arkadaşlarıma bile vurmaya başladım istemsizce. Oyunda öldüğümde masayı kıracakmışcasına vuruyorum. En küçük şeyde bile sinirlenmeye başladım normalde böyle biri değildim. Tavsiyesi olan var mı?
Pozitif düşün

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mentalin oldukça agresif yenilmeyi hazmedememe duygusu diyebilirim açıkçası oyunları fazla ciddiye alıyorsun bende de bu derecede olmasa da bu sorun vardır smurf hesap açıp aşağı elomdaki insanlarla oynayarak bu sorunumu kökünden çözdüm sadece kendi hesabıma girdiğimde tryhard olmamaya çalışıyorum eğlenmek için oynuyorum öyle daha rahat olduğum için genelde daha iyi oynuyorum mental olarak rahat olman çok önemli her oyun için geçerli bu attığın bir adım bile raundu kaybettirebilir onun için rahat olmalısın

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
psikoanaliste git knk anti deprsoyn yazısn

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim seni agresif yapan şey sürekli aynı döngüye girmenden kaynaklanıyordur bence hayatında değişiklikler yapmaya başlaman lazım, bence çok agresif birisiyim ama artık içimden bazı şeyler için boşver değmez dyip geçiyorum

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
psikolog kökten nçözüm

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bunun doktorları var en faydalı bilgiyi ve yorumu onlar yapabilir bu 1 :)
Korkulacak bir şey yok sadece rekabetçi bir oyunda kaybetmeyi kaldıramıyorsun önce kendine bunu anlat buda 2 :)

Tüm bunları yaptıkdan sonra sorunun hala çözülmemişse doktorunu değiştir kesin çözüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...