Agresiflik sorunu için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
seni strese sokan sinirini bozan şeylerin üstüne gitme bu sert tepki vermene neden olur.Ve sonradan pişman olacağın şeylere bi anlık düşünceyle yapmaya kalkışma kendini üzersen çevrene zarar vermek istersin.Ergenlik döneminden geçiyor da olabilirsin ilk akla gelen şeylerden birisi de o

Üye
4 HİZMET YILI
ben bızzat kendım kullanıyodum taktıgı yanına bı yastık al sınırlendıgınde butun hıncını yastıktan cıkar ya da kagıt magıtt bısey burustur atabildigin kadar sert bir sekilde fırlat arkadaslarına vurma uzulebılırler kdfjkdf

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar son bir kaç gündür hiç iyi değilim. En iyi arkadaşlarıma bile vurmaya başladım istemsizce. Oyunda öldüğümde masayı kıracakmışcasına vuruyorum. En küçük şeyde bile sinirlenmeye başladım, normalde böyle biri değildim. Tavsiyesi olan var mı?
piskoloğa görünmeni tavsiye ederim en doğrusu bu olur

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum bizler işin uzmanları değiliz, bunun için profesyonel yardım alman gerekiyor. Çevrendeki psikologları araştır. Psikiyatri direkt ilaç verir, tavsiye etmem ilaç kullanmanı. İnsanı uyuşturur, ilk halinden daha beter olursun. Psikolog için bütçem, vaktim yok dersen nefes egzersizi dene, sakinleştirici müzikler dinle, yoga yap, dışarıda dolaşarak vakit geçir.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kendi psikolojini kendin toparlaman gerekli. Eskiden bende aynı sorunu yaşıyordum, öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Ben DJ'lik yaparak çözdüm bu olayı. Müzik ruh dinlendiriyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
psikiyatriye gidip içini dök ondan sonra bir boksa başla kafanı dağıtır boşaltırsın
bana da öyle biraz delirmeler geliyor ama ben derin nefeslerle sakinleşmeye çalışıyorum
en çok kafa bozan şey kız arkadaşının kafanı ütülemesi oluyor :D

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir kaç sene önce bende de oldu bıraktım sadece..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
boks kickboks gibi vurdulu kırdılı sporlara kaydolursan eğer bir hafta içinde yediğin ve attığın dayak neticesiyle hiç bir agresifliğin kalmayacaktır. Tecrübeyle sabittir :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyun bu kardeşim, her şey olabilir, ama başka bir sıkıntın var senin ailevi olabilir, bir derdin var sakladığın içine atıyorsun, halledemeyeceğini düşünüyorsan, doktora gözüke bilirsin, çekinilecek bir şey değil.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biraz sosyalden bir hayatdan uzak dur teknoloji dahil müzik dinleyerek kendini rahatlatmaya çalış

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İnan oyun dışında agresif olmak en iyi tavır şu dönemde.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hayatını anlamlandırabilirsin ne için varım gibi felsefik sorularla kendini tanırsan bunları aşarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Seni sinirlendiren her ne ise, sinirlendiğin noktada bırakıp, kafanı toparlamaya bak. Egzersizler ve seni kendi düşüncelerinden kurtarabilecek (benim için fantastik/bilim kurgu dizi-filmler ve JRR Tolkien kitapları) aktiviteler yardımcı olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...