AHK'da Script nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
açıkcası for honor oynuyorum ve karşımda oyunu yalayıp yutmuş insanlar gelip duruyor. Birkaç yerde araştırdım ve AHK'da script denilen şey ile hile yapılabiliyor muş. Script'i bilmiyorum ve daha önce hiç script kullanmadım yani bilmiyorum. Nasıl hızlı bir şekilde öğrenebilirim cidden hileyi denemek istiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
YouTube da öğreticileri var temelini atarsan kendin öğrenebiliyorsun yardımcı araçlar da var tabi istersen ahk nin kendi sitesinde oyun için script i arayabilirsin yada birkaç rehber izleyerek kendin de öğrenebilirsin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum sadece scyi yönetici olarak çalıştırdığın zaman açılıyor diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
O oyundan oyuna değişir örnek veriyorum vanguard veya BattleEye gibi sistemler çok hızlı tanıyor nekadar legit kullansan bile ancak cs go nun vac sistemi daha esnek çalışıyor.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
O oyundan oyuna değişir örnek veriyorum vanguard veya BattleEye gibi sistemler çok hızlı tanıyor nekadar legit kullansan bile ancak cs go nun vac sistemi daha esnek çalışıyor.
dostum 3 yıldır valoranta kulanıyorum ban yemedim vanguard en güçlü korumalrdan biri

Eminem Bonapart
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
ahk kullanmak pek mantıklı değil neden diye soracaksın 1 ban yeme ihtimalin var 2 ahk ile yapılanları kendinde yapabilirsin 3 bazen makro yaparken sunucu sadece sende anlık çöküyor 3-4 sn

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam sitedekini kullanıyorum ben de ama ms değerlerini up down 1 ms çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...