aradıgım yorum burda bende aileme okul icin lazım oldugunu soyledim ve aldılarders çalışmak için gerekli olduğunu söyle
merhaba öncelikle kendim para kazanayım dıyorsun eyer vaktın var ise parttime işler bulabılırsın cogu avm ler partime kabul eder yemez icmezsen 2 2.5 aya kendı ımkanlarınla toplayabılırısn komilik yapabılırsın nargile kafelerde calısabılırsın ayakkabı reyonları genelde ogrencıler ıcın parttıme oluyor özellikle flo magazası varsa yakınlarında bı basvur derimo
i dont know how to use google translateVallaha ben yazılım okuyordum lise de o şekil aldırmıştım zamanın da senin yapabileceğin tek şey başarıya karşı istemek veya yaz tatilinde çalışıp alman
Yani, hem senin dediğin gibi çalışıp alabilirsin, olmadı ailenle konuşursun. Vaktinde varsa babana sana iş bulmasını istersin. Hem çalıştığın için ailen de bilgisayar almanda yardımcı olur.merhaba öncelikle kendim para kazanayım dıyorsun eyer vaktın var ise parttime işler bulabılırsın cogu avm ler partime kabul eder yemez icmezsen 2 2.5 aya kendı ımkanlarınla toplayabılırısn komilik yapabılırsın nargile kafelerde calısabılırsın ayakkabı reyonları genelde ogrencıler ıcın parttıme oluyor özellikle flo magazası varsa yakınlarında bı basvur derim