Ailemi bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka dersleri bahane edip ustune gidersen aldirablirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ders falan yemez dışarda it kopuklamı gezeyim de duygu sömürüsü yap alırlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
5 k,10k çalışarak filan kendin biriktirirsen babana üstünü tamamlaması için yalvarabilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
Bence şuanda herhangi bir bilgisayar alma veya aldırma. Önce okulunu başarı ile bitiriceğini söyle ailene ardından bunun karşılığında istediğin bilgisayarı belirt. Yada ailenin durumu yoksa okulundan sonra çalışıp kazanıp hertürlü alırsın. En kötü staj yaparken alırsın. Her ders çalışırken sana alacakları veya alacağın bilgisayarı düşün ve daha da başarılı olmaya çalış. Arkadaşların uzaklaşsın boşver onlar zaten gelip geçici sanal alemden öyle çok uzun arkadaşlıklar herzaman olmuyor reeldeki arkadaşların sürekli bilgisayarda zaman geçiriyorsa zaten bağımlısı olmuşlardır artık sen öyle olma ileride ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internetten veya hisse senedi alarak para kazan daha sonrasında yapmak istediklerini kendin de yaparsın başkalarına ihtiyaç duymadn

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende bu durumlardan geçtim ve açık açık söyledim ihityacım var ve bunu almanızı istiyorum diye 2 gün sonra siparişini kendi elimle vermiştim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ağla zırla kendini yerlere at bayıl en son alırlar kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba öncelikle kendim para kazanayım dıyorsun eyer vaktın var ise parttime işler bulabılırsın cogu avm ler partime kabul eder yemez icmezsen 2 2.5 aya kendı ımkanlarınla toplayabılırısn komilik yapabılırsın nargile kafelerde calısabılırsın ayakkabı reyonları genelde ogrencıler ıcın parttıme oluyor özellikle flo magazası varsa yakınlarında bı basvur derimo

Vallaha ben yazılım okuyordum lise de o şekil aldırmıştım zamanın da senin yapabileceğin tek şey başarıya karşı istemek veya yaz tatilinde çalışıp alman
i dont know how to use google translate

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kanka mesela ders konusunda başarılı ol istediğini yaparlar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhaba öncelikle kendim para kazanayım dıyorsun eyer vaktın var ise parttime işler bulabılırsın cogu avm ler partime kabul eder yemez icmezsen 2 2.5 aya kendı ımkanlarınla toplayabılırısn komilik yapabılırsın nargile kafelerde calısabılırsın ayakkabı reyonları genelde ogrencıler ıcın parttıme oluyor özellikle flo magazası varsa yakınlarında bı basvur derim
Yani, hem senin dediğin gibi çalışıp alabilirsin, olmadı ailenle konuşursun. Vaktinde varsa babana sana iş bulmasını istersin. Hem çalıştığın için ailen de bilgisayar almanda yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Forda Ve Renualt Araçların gizli özelliklerini aktif ediyorum ben sende gel bizimle çalış hem para kazan hem bilgisayarın olsun ailenle konuşabilirsin bu durumu ben yardımcı olacağım sana sana düşen tek şey reklam yapıp müşteri bulmak gerisini ben hallederim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
meslek okullarına git yazılım üzerine bölümler var ders çalışmam lazım diyip bilgisiyar aldırabilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
anne-baba benim bilgisayara ilgim var yazılım istiyorum bunun içinde bilgisayar lazım lütfen hayallerimi gerçekleştirmeme engel olmayın benim için 15-20k gözden çıkarın

anne-baba benim bilgisayara ilgim var yazılım istiyorum bunun içinde bilgisayar lazım lütfen hayallerimi gerçekleştirmeme engel olmayın benim için 15-20k gözden çıkarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...