Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ders çalışmam için gerekli de kandır bişeyler uydur ama ucuz alırlar o zamanda iyi oyunlar oynicaksan ağır oyunlar falan kendin çalışıp alman daha iyi olabilri.
'' Valla bağımlı olmayacağım '' bunu dersen net alırlar. Bir süre sonra ailenin gözünün önünde bağımlı olduğun için PC'yi parçalama ihtimali %85 falan ama iş görür. En azından bir süreliğine senin olur.
kankam ben aileme dedimki bu pc gerekinden fazla eskidi fln muhabbeti actim sonra dedim yeni pc alalim ama istekli degillerdi bende dedim iste birazini ben biriktirp size verim ustunu tamamlayin fln derken para biriktirdim aileme verdim ve aldilar biraz biriktir sonra ailenden iste bence
Muhtemelen Almış olabilirsin.. Bilgisayarını .....! Bilgisayar Almana mecbur kalacakları Bir Okul veya iş.. yapabilir veya okuyabilirsin.. umarım alırsın iyi formlar.
Kanka yaz aylarında çalış yaz ayları en iyi aylardır kendine çok iyi bir pc düzebilirsin ama hevesini kırmak gibi olmasın 10 - 20k pcler baya uzun süre içerir yani senin bolca vaktin olması gerek