Ailemi bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1. derslerinde kendini kanıtla + olarak doğum gününde iste bence

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ders çalışmam için gerekli de kandır bişeyler uydur ama ucuz alırlar o zamanda iyi oyunlar oynicaksan ağır oyunlar falan kendin çalışıp alman daha iyi olabilri.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kendin çalışıp almaktan başka çaren yok. Paranın bir kısmını toparlayabilirsen kalanını ailenden isteyebilirsin belki

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Okulun varsa okul çıkışı parttime geceye kadar çalış.

Üye
2 HİZMET YILI
bu kadar açıklama yazmana gerek yoktu dostum part time çalışabilirsin cafe tarzı yerlerde

Vatanı vatan yapan ölülerin külleridir
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ders çalışarak bana almuyalardı mesela tabi uzun zaman önce derslerde başarılı oldum aldılar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yaz tatilinde çalışıp aldım bende bizimkilerin pc ye verecek durumu yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
'' Valla bağımlı olmayacağım '' bunu dersen net alırlar. Bir süre sonra ailenin gözünün önünde bağımlı olduğun için PC'yi parçalama ihtimali %85 falan ama iş görür. En azından bir süreliğine senin olur.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam ben aileme dedimki bu pc gerekinden fazla eskidi fln muhabbeti actim sonra dedim yeni pc alalim ama istekli degillerdi bende dedim iste birazini ben biriktirp size verim ustunu tamamlayin fln derken para biriktirdim aileme verdim ve aldilar biraz biriktir sonra ailenden iste bence

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ailen senin okumana falan önem veriyorsa o tür durumları bahane edebilirsin veya bir öğretmenin ile konuş aileni arasın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yazları çalışabilirsin ama ne kadar sürede toplarsın ekipmanını bilinmez :D haricinde ikna etmenin yollarını ara dostum elden başka bir şey gelmez

Üye
1 HİZMET YILI
Muhtemelen Almış olabilirsin.. Bilgisayarını .....! Bilgisayar Almana mecbur kalacakları Bir Okul veya iş.. yapabilir veya okuyabilirsin.. umarım alırsın iyi formlar.

Üye
1 HİZMET YILI
Kanka yaz aylarında çalış yaz ayları en iyi aylardır kendine çok iyi bir pc düzebilirsin ama hevesini kırmak gibi olmasın 10 - 20k pcler baya uzun süre içerir yani senin bolca vaktin olması gerek

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...