Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka aldatıldığında üzülmek yerine insanların gerçek yüzünü gördüğün için sevinmeye çalış. Öğrenebilme şansın olduğu için de şanslısın çünkü herkes öğrenme şansına sahip olmuyor hatta çoğumuz kesinlikle aldatılmış ve haberimiz olmamış olabiliriz bu daha korkutucu ve iğrenç bir senaryo. Üzmemeye çalış kendini kankam ben de aldatıldım nasıl hissedildiğini de iyi biliyorum ama bu dediğim şeyler o zamanlarda benim kendimi toplamama yardım eden düşüncelerdi umarım sana da iyi gelir
İlk önce geçmiş olsun dostum acını biliyorum bizde yaşadık bu durumları ama gelip adam gibi yüzüne söylese eyvallah ama yüzüne söylemeyen bana sırt çevirenden ben hayır beklemem dostum ❤
Kardesim hayatta seni gercekten seven kadina sevdigini göster karşıliksiz hic bir sey yapma bende daha önce aldatildim ama yinede akillanmiyorum çünkü sevdigimi deli gibi ve adam gibi seviyorum karakterini hic bir zaman degiştirme unutma canin yana yana aci hissetmemeyi öğreniyorsun bir gün seni çok seven bir insan ciktiginda karsina bu anlattiklarina bakip güleceksin hayatin keyfini cikar bir yanindakilere bide önündekilere bak sakin geriye bakma hayatinda başarilar Allaha emanet
Yahuu amannn bosver ya. Esin degil bir seyin degil hacim. Takil kafana gore. Bu karantina gunlerinde de nasil aldatmis helal olsun. Baska birini bul. Civi civiyi sokermis. Aldatan aldanirmis diye bir laf var. Hic kafaya takilacak bir sey degil.
kardeş az çok herkez böyle şeyleri yaşıyor bende dahil bence karşı tarafa bağlanmamak bu karşı tarafı süründürelim anlamınada gelmiyor sev ama ölme sev ama istediğin zaman terkedebileceğinide bilecek ozman kıymetin 1 iken 1000 oluyor inanırmısın insanoğullarını nekadar umursamazsan okadar kıymetlenirsin tavsiyem arkana bakma sosyal hesaplarından acıklı şeyler paylaşma her daim neşeli ol sen kazan önündeki maçlara bak