Altın 1'de kaldım durmadan kazanıp kaybediyorum ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
dostum tek basına cıkman ımkansız prem suan yok bende ilerlıyemıyorum seriye cıkıp gerı dusuyorum 2 kere ölunce trolleyen veletler dolu zaten saldım lol gırmıyorum arkadaslarım cagırmadıgı surece 2 ele 1 sc li eleman gelıyor zaten kazanman ımkansız.
Okadar sıkıntılı mı ya valorant hayır iyide oynuyorum kötü oynayacagım zamanda smoke sentiel alıyorum

Fazla kusursuz
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlarını iyi seç birde oyunu etkileyen karakterler alabilirsin takımına ayak uydur sessiz oynuyorsan sesle oynamaya başlamalısın kendine 7.1 kulaklık alabilrsin adamların geldiği yönü duyarsın rahatlıla :9

Üye
3 HİZMET YILI
dostum tek basına cıkman ımkansız prem suan yok bende ilerlıyemıyorum seriye cıkıp gerı dusuyorum 2 kere ölunce trolleyen veletler dolu zaten saldım lol gırmıyorum arkadaslarım cagırmadıgı surece 2 ele 1 sc li eleman gelıyor zaten kazanman ımkansız.
Ya çok sıkıntı banada geliyor direkt reyna jett alıyor diyyorum alma alma takıma göre oyna yok ben radyantım yok benim 1 mainim var D:

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
dereceli girmeden ısın öyle gir yada arkadaşlarınla gir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aynısı bende de oldu en iyisi iyi bi duo bulmak

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bro oyuna girmeden önce max 10 15 dk ısın. her gün o kas hafızanı geliştirmen ve memoryne hatırlatman gerek. fps böyle

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Koridorunu bilmiyorum ama duo bulman lazım birde yeni hesap aç ki elo yüksek olsun

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
pre bulmanı önerrim hocam en iyi taktik budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...