tamamdır reis bekliyoruz takipçinizaz ederseniz güncel pointerler atıcam sadece obj kodlar kalı onları tarıyorum
kardeşim özelden sana yazdım pointerleri bulma yöntemini rica etsem açıklayabilirmisin ?poninterler paylaşdım alabilirisiniz benden size hediye![]()
hanı nerde kodlarponinterler paylaşdım alabilirisiniz benden size hediye![]()
peki kardşeim kullanımını ogretebilirmisin ?bu konuyla ilgili pointer scanner v2 çıktı ve süper bir scanner ondan faydalanabilirsiniz
On OFF Nerden Bulcan Aga Acıklabu konuyla ilgili pointer scanner v2 çıktı ve süper bir scanner ondan faydalanabilirsiniz
Aimbot ALways:
obj4B11.tmp+869B9 Array : 50 192 94 93 195 204 204 204 204 204
obj4B11.tmp+84DC5 Array : 32 C0 5E 5D C3 CC CC 55 8B EC
On Value : 1566441904 || Off Value : 1566490674
Eğer obj yeşil çıkmaz ise cheat engine de şu adımları izle; Her hangi bir oyuna gir cheat engine'yi yönetici olarak aç > Edit > Settings > Extra > Quey memory region routines (Aktif et) > Enable use of the Process watcher (Aktif et)
Debugger Options > Use VEH debugger aktif et. Eğer aktif ise Use kernelmode debugger(Requires DBVM) Aktif et.
En önemlisi de her oyun içerisindeyken Debugger Options > bölümünde ki > Use VEH debugger > Use kernelmode debugger(Requires DBVM) bu iki seçeneği her zaman değiştir. Ve pointer veya value, array öyle tarat. Aksi halde seçimi değiştirmezsen obj'ler yeşil olmayacaktır.
oylede bize always hs vermioki ESP FALAN veriyorbu konuyla ilgili pointer scanner v2 çıktı ve süper bir scanner ondan faydalanabilirsiniz
eksiklerin vardır iyi oku tekrar yap.Always HS Pointer Yokmu Bulan veya nasıl bulunduğunu Anlatacak ?
Post automatically merged:
aga bunu denedim ama obj always hs pointer bulamadım neden acaba ?
aga sen yapıp bizimle paylaşsan olurmu ? 1-2 kere denedim olmuyor bide alttakimi always üsttekimi ? oyun içindeyken bide dimi taratıcaz array of byte De ban tarattım ?eksiklerin vardır iyi oku tekrar yap.