Çözüldü AMD Radeon ReLive minecraft siyah ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her oyunda sıkıntısız şekilde kayıt alabiliyorum. Ama minecrafta girip kayıt başlattığım da kayıdı siyah ekran alıyor, ne yaparsam yapayım çözemedim. Sorunun çözümünü bilen birisi var mı ? (Craftrise'da da denedim aynı sorun oluyor.)

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekran kartınızın sürücülerinin son sürüm olduğunu kontrol edin. Son sürüm ise ve eski sürümlerde siyah ekran sorunu yaşamıyorsanız, eski sürüme geri yükleyin. Eğer son sürümde ve eski sürümlerde hala siyah ekran sorunu varsa amd ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Ayrıca sizi ReLive yerine OBS kullanmaya davet ediyorum. ReLive'dan daha iyi, diğer alternatif kullanım için Game Bar'ı kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekran kartınızın sürücülerinin son sürüm olduğunu kontrol edin. Son sürüm ise ve eski sürümlerde siyah ekran sorunu yaşamıyorsanız, eski sürüme geri yükleyin. Eğer son sürümde ve eski sürümlerde hala siyah ekran sorunu varsa amd ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Ayrıca sizi ReLive yerine OBS kullanmaya davet ediyorum. ReLive'dan daha iyi, diğer alternatif kullanım için Game Bar'ı kullanabilirsiniz.
Obs kullanmayı bende istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var, obs ile kayıt almaya çalıştığım da oyunu oynarken ve kayıt alırken herhangi bir sorun gözükmüyor ancak kayıdı izlediğimde aldığım video kaydın da donmalar ve takılmalar meydana geliyor. Bunla ilgili bir bilginiz bulunmakta mı ?
Post automatically merged:

Oyunu tam ekrandan çıkarıp deneyin
İşe yaradı, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...