Onaylı Üye
spoofer var ücretsiz
Valorant hilesi açmamıştım, Bloodhunt hilesi arkada açık kalmış. Valorant direkt hesabımı süresiz banladı ve PC'ye HWID ban attı. Bunu kolay bir şekilde kaldırabilir miyim? Tekrardan Valorant oynayabilir miyim?
spoofer kullanabilirsin cüzi bi miktar verip. ücretsiz illaki vardır onlara da göz atabilirsinValorant hilesi açmamıştım, Bloodhunt hilesi arkada açık kalmış. Valorant direkt hesabımı süresiz banladı ve PC'ye HWID ban attı. Bunu kolay bir şekilde kaldırabilir miyim? Tekrardan Valorant oynayabilir miyim?
aslında bir yöntem varDesene 3 ay bekleyeceğiz birde valorant hilesi kullanıp ban yesem eyvallah diyeceğim bloodhunt hilesi arka planda açık kalmış unutmuşum bile vanguard nasıl kapatmadı onu anlamadım neyse sağlık olsun bekleyeceğiz artık
Bir ara paralı programlar vardı ama şe yararmı bilmiyorumValorant hilesi açmamıştım, Bloodhunt hilesi arkada açık kalmış. Valorant direkt hesabımı süresiz banladı ve PC'ye HWID ban attı. Bunu kolay bir şekilde kaldırabilir miyim? Tekrardan Valorant oynayabilir miyim?