Çözüldü Anakart Ve Harddiski değiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar bundan 3 4 hafta önce ben valorantdan hwid yani pc donanım banı yedim. Bir sürü program çözüm yolu denedim olmadı.Yeni hesap açtığımda hemen banlanıyor.Acaba sadece anakart ve harddiskimi değiştirirsem valorant hwid banı kalkarmı yani yeni hesap açıp oyuna girebilirmiyim yeniden ?
Bilgili biriileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma bilgileri lütfen yazmayın.Kolay gelsin

Çözüm
Anakart değilde ssd veya hdd bide ekran kartı değiştirirsen büyük ihtimal kalkacağını düşünüyorum genelde banı ekran kartına atıyorlar çünkü bana da bi arkadaşım söylemişti
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
anakart ve harddisk değiştirsen yeterli olur bence ama yinede değiştirmeden bi bak belki değiştirmene gerek kalmaya bilir

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
birader bekle değişme youtubede bitanesi var sistem banı kaldırmayı göterecek yanlız haftaya perşembe atacak videoyu çünkü kendide sistemine ban atmaya çalılıyor

bende bekliyorum ve sen hile kullandın ben bag tan yedim ban bir bag yüzünden sitem banı yedim mk

youtube ismi "Ömer DmN"

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sanal makine kullanın. Sanal makinede gerçek bilgisayarınızın parçaları değil sanal makinenin parçaları gözükür.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnternetten Windows 7 veya Windows 10 ISO'su indirip uygulama içinde açmanız yeterlidir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
olum gördüğüm en yüksek korumalı oyunda neden donanım olayına giriyton be neyse sağlık olsun
nedenmi çünkü free to play oyun ve sürekli hile banlanan kişi tekrar hile açmasın diye cs go böyle olsa cs goda kim hile açar riot işi biliyor
Sanal makine kullanın. Sanal makinede gerçek bilgisayarınızın parçaları değil sanal makinenin parçaları gözükür.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnternetten Windows 7 veya Windows 10 ISO'su indirip uygulama içinde açmanız yeterlidir.
sanal makineye vanguard kurulmuyor kurulu olmayan varguardsız oyunada giremezsin haliyle

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
HWİD Changerlar var diye hatırlıyorum veya çok uğraşarak her donanımın kodunu değiştirmeyi dene ama bilmiyorsan zarar verebilir dikkatli ol.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
formatı attıgın zaman pc nin ıd si deişir olmaz ise baska bşr hdd ye kur
Post automatically merged:

değişmen yeterli olur yazılımsal
Post automatically merged:

anakart yeterli
anakartı deişmene aslaaa gerek yok bılgısızce yazmayın biraz dusunup yazın

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
HDD Low Level Format deneyebilirsiniz. Ardından temiz bir format ve internet protokollerinizi sıfırlayın.
Belki işe yarayabilir. Bir ihtimal olarak söylüyorum

Üye
5 HİZMET YILI
harddisk degismenyeterli oluyoda ne gerek var ) hemde boyle guclu anticheatolan bi siteme niya hile actin reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...