Servise gitmesine gerek olduğunu düşünmüyorum boş para alıyorlar anakartımın fanları dönmüyor o'da pc'i ısındırıyor biliyormusunuz nedeniformatla alakası yok bi servise falan götür
youtbeda bak bi knk biosdan fanlar kapanmış olabilir bendede vardı 1-2 yıl önce biosdan açtm sorun çözüldüServise gitmesine gerek olduğunu düşünmüyorum boş para alıyorlar anakartımın fanları dönmüyor o'da pc'i ısındırıyor biliyormusunuz nedeni
Nası yaparım hocam videosunu atarmısınız bi baktımda anlatanı yokyoutbeda bak bi knk biosdan fanlar kapanmış olabilir bendede vardı 1-2 yıl önce biosdan açtm sorun çözüldü
kanka link atarsam ban yiyebilirim internette yaz " Biostan kapatılan fanı geri açma" çıkarNası yaparım hocam videosunu atarmısınız bi baktımda anlatanı yok
anakart yancakmış gibi hissediyorum çok ısındı özelden atarmısınız linkikanka link atarsam ban yiyebilirim internette yaz " Biostan kapatılan fanı geri açma" çıkar
Hocam bios'dan açtım fakat pc açılınca fanlar durdu?kanka link atarsam ban yiyebilirim internette yaz " Biostan kapatılan fanı geri açma" çıkar
fanların çalışması lazım normalde fişleri takılıysaSelamlar ben 4 a but
Anakartım Çok Isınıyor ve yanmasından korkuyorum fanları dönmediği için ısınıyor sorun nedir nasıl açarım fanları
bilgisayarını temizlet bilgisayarın eski ise termal macun değiştir fan ayarlarını stabilize et düzelirSelamlar ben 4 a but
Anakartım Çok Isınıyor ve yanmasından korkuyorum fanları dönmediği için ısınıyor sorun nedir nasıl açarım fanları
Macunu kontrol etmeni ve yeniden çekmeni ayrıca fanin işletim sistemine tam oturduğunda emin olmanizi öneririm.ustelik güç kaynağınizi yuklestirseniz faydası olur.Selamlar ben 4 a but