Çözüldü anakartım çok ısınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamlar ben 4 a but
Anakartım Çok Isınıyor ve yanmasından korkuyorum fanları dönmediği için ısınıyor sorun nedir nasıl açarım fanları​

Son düzenleme:
Çözüm
Bende de csgo'da oluyor tahminimce bunun nedeni oyunların bir parçaya yuklenmesi ve pcnin çok ısınmasından dolayı pc içerisindeki fanların tam hızıyla çalışması. Fan sesi aslında kötü değil iyi diyebiliriz tabiri caizse fan çalışıyorsa soğutma işlemine uğraşıyordur çok ısındıysa fan çalışır büyük ihtimalle sebepler bunlar
❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Servise gitmesine gerek olduğunu düşünmüyorum boş para alıyorlar anakartımın fanları dönmüyor o'da pc'i ısındırıyor biliyormusunuz nedeni
youtbeda bak bi knk biosdan fanlar kapanmış olabilir bendede vardı 1-2 yıl önce biosdan açtm sorun çözüldü

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka link atarsam ban yiyebilirim internette yaz " Biostan kapatılan fanı geri açma" çıkar
anakart yancakmış gibi hissediyorum çok ısındı özelden atarmısınız linki
Post automatically merged:

kanka link atarsam ban yiyebilirim internette yaz " Biostan kapatılan fanı geri açma" çıkar
Hocam bios'dan açtım fakat pc açılınca fanlar durdu?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
anakartın ısınmaz işlemciden dolayıdır ya da kasa içi hava sürkilasyonu kötüdür bunun için fanların yeterli olmalı en kötü kasa kapağını aç

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Anakartın ısınması çok zor bi durum, işlemcin veya ekran kartın ısınıyordur. Biosa girip kontrol et fanların ne hızda calısıyor. Senede 1 kez termal macun yenilemek de gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar ben 4 a but
Anakartım Çok Isınıyor ve yanmasından korkuyorum fanları dönmediği için ısınıyor sorun nedir nasıl açarım fanları​
Macunu kontrol etmeni ve yeniden çekmeni ayrıca fanin işletim sistemine tam oturduğunda emin olmanizi öneririm.ustelik güç kaynağınizi yuklestirseniz faydası olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
termal macununu bi bak durumu iyi degilmi diye fanını vilan herşeyini temizle bi güzelce belki ısınma biraz olsada düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...