Android'i Pc Üzerinden Kontrol Etmek (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Elimde android 6 bi telefon var ekranında sorun olduğu için çok iyi bir oyun deneyimi vermiyor sağa dönerken bi anda arkaya geri dönüyor , bazen hiç basmıyor vs. Arkadaşlarla da bu yüzden pubg vs oynayamıyoruz (Iphone 5 im var fakat ona da bildiğiniz gibi indirilmiyor) Bende ekranı pc ye yansıtıp oradan klavye ve mouse ile kontrol edeyim dedim fakat iyi ve akıcı bir program bulamadım(Amacım aslında ekranı yansıtmak değil klavye ve mouse desteği. Elimde telefona klavye bağlayabileceğim bir kablo olmadığı için de bu yönteme başvurdum)
ApowerMirror programını indirdim fakat usb ile bir türlü bağlayamadım hata ayıklayıcıyı açıyorum %18 e kadar yüklüyor ve bana usb hata ayıklayıcıyı açmalısın diyor. Var mı yardımcı olacak?

Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
BlueStack uygulamasını deneseniz ? Google hesabınızla oturum açıp Pubg indire bilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
youtubede tencent games emulator icin bypass var bakabilirsi.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba! Tencent Gaming Buddy'i bypasslayıp, yani demem o ki "Emülatör algılandı!"yı devre dışı bırakabilir ve böylece arkadaşlarınızla mobil üzerindeymişçesine oyun oynayabilirsiniz. İlginizi çektiyse özel mesaj atabilirsiniz.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar belirtmemiş ancak Bypass yapmanın bazı tehlikeleri var tabi ki. Ban yeme riski taşıyor eğer bu yöntemi kullanmayı düşünüyor isen Ban riskini de göze alman gerekiyor.

Düşük bir ihtimal olsa da sonuçta "İHTİMAL"

Hayırlı Akşamlar...

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
kardeşim bi kablo vardı onu denedinmi
bağdaştırıcı bir ucu şarj girişine takılıyor dier ucu bağlamak istediğin şeye
giriş kısmı yetmezse usb çoklayıcı da kullanibilirisin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim bi kablo vardı onu denedinmi
bağdaştırıcı bir ucu şarj girişine takılıyor dier ucu bağlamak istediğin şeye
giriş kısmı yetmezse usb çoklayıcı da kullanibilirisin
Biliyorum fakat dediğim gibi elimde kablo yok şuan
Post automatically merged:

Merhaba! Tencent Gaming Buddy'i bypasslayıp, yani demem o ki "Emülatör algılandı!"yı devre dışı bırakabilir ve böylece arkadaşlarınızla mobil üzerindeymişçesine oyun oynayabilirsiniz. İlginizi çektiyse özel mesaj atabilirsiniz.
Biliyorum fakat çalışan bir bypass yöntemi bulamadım

Üye
7 HİZMET YILI
tencent mobile'Den gir oyuna arkadaşının nickini yazıp ekleye bas sonra arkadaşın'da isteği kabul etsin istek atsın oyuna beraber oynayın ben arkadaşımla böyle oynadım full(mobildi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...