Anime Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, öncelikle çok fazla anime izlemedim fakat genel olarak trendleri izledim ve şuan one piece güncel olarak devam ediyorum bununla birlikte bana yanında bir anime önerir misiniz? sağlam olursa sevinrim.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Futbolla ilgileniyorsan blue lock izleyebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
hells paradise , bleach , demon slayer , one punch Man, hellsing, sword art online , goblin slayer , high school dxd , jujutsu kaisen, ragna crimson , berserk ,

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
demon slyaer jujutsu kaisen naruto bunlar sıkıcı olmayıp fazla puan alan reyting alan animeler one pieceyi sevdiysen bunları da net seversin

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
japon animesi olarak Full Metal Alchemists, Death note derim extra olarak Love death robots, castlevania-nocturne, Invincible, Tekken: Bloodline, Blood of Zeus mükemmel dizilerdir Anime tarzı animasyon bunlarda çok iyi çok kaliteli.

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ken Kaneki izleyebilirsin küçüklüğümden beri fanıyımdır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Türkiyede anime izleyen insanların neredeyse %99'unun bilmediği ama cevher olan animeler var.
Örnekler: Serial Experiments Lain, Ergoy Proxy, Sonny Boy, Higurashi, Monogatari serisi ve Fate serisi.
Hepsine bakmanı öneririm.

Üye
2 HİZMET YILI
ben de hiç anıme ızlemedım güzel tavsiyesi olan var mı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Türkiyede anime izleyen insanların neredeyse %99'unun bilmediği ama cevher olan animeler var.
Örnekler: Serial Experiments Lain, Ergoy Proxy, Sonny Boy, Higurashi, Monogatari serisi ve Fate serisi.
Hepsine bakmanı öneririm.
tabi tekrardan anime hazinemi genişletmeme yardımcı oldugun için teşekkür ederim kadim dostum

japon animesi olarak Full Metal Alchemists, Death note derim extra olarak Love death robots, castlevania-nocturne, Invincible, Tekken: Bloodline, Blood of Zeus mükemmel dizilerdir Anime tarzı animasyon bunlarda çok iyi çok kaliteli.
sağ ol kanka baktım biraz gerçekten kaliteli duruyor :)

Üye
2 HİZMET YILI
Sadece spor animeleri izleyen biri olarak söylüyorum, Haikyuu!! (🏐) Ve Blue Lock (⚽) izlemelisin. Blue Lock olmazsa da olur ama Haikyuu izleyip bitirip sevmeyen yoktur

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Gintama da izleyebilirsin hem komedi hem shounen olarak

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir sürü anime varda Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute bir tanesi güzeldir izle bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
daha önce hiç anime izlememiş birisi olarak soruyorum ilk izleyeceğim ne olmalıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...