anime ve manga önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Anime ve manga adaylığı istiyorum, kısa süre önce Chainsawman'i bitirdim ve okuyacak hiçbir şeyim olmadan "öksüz" hissediyorum , , Aynı tarzda bir şey arıyorum, aksiyon, şiddet, kan vb.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
animelerle hiç alakam yok bende başlamak istiyorum bazı öneriler var mı ?

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Demon Slayer önerebilirim ilginizi çekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Jujutsu kaisen öneririm mannga pek okumadım ama death note mangası da bi başkadır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Animeye sıfırdan başlıyacaksan ilk olarak bence bleach - naruto-one peace bu 3lüden biri ile başla bleach ilk animem ve hala en sevdiğimdir bu sene sonu yeni sezonu gelicek çok uzun Bi aradan sonra

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Akira demon slayer önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
History strongest disciple kenichi animesinin ikinci sezonnu bkeliyorum ama zor gibi

Üye
3 HİZMET YILI
Demon Slayer önerebilirim ilginizi çekebilir
iblis avcısı güzel görünüyor, animasyonun harika olduğu söylendi ama izlemeyi hiç bırakmadım, teşekkürler
Post automatically merged:

hiç duymadım, konu ne?

Não tenho nada a ver com anime, quero começar também, você tem alguma sugestão?
Naruto, dragon ball z gibi klasiklerle başlamanızı tavsiye ederim, daha koyu bir şeyler arıyorsanız akame ga kill favorilerimden biri.

Hellsing Animation'ı tavsiye ederim.
Hellsing vampirlerle olan değil mi? Uzun zaman önce izlemiştim, incelemeyi düşünüyorum teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Animeye sıfırdan başlıyacaksan ilk olarak bence bleach - naruto-one peace bu 3lüden biri ile başla bleach ilk animem ve hala en sevdiğimdir bu sene sonu yeni sezonu gelicek çok uzun Bi aradan

Animeye sıfırdan başlıyacaksan ilk olarak bence bleach - naruto-one peace bu 3lüden biri ile başla bleach ilk animem ve hala en sevdiğimdir bu sene sonu yeni sezonu gelicek çok uzun Bi aradan sonra
bölümler çok uzun mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ve juujika no rokunin biraz ağır seriler okurken sağlığın bozulabilir +18 sahneleride var ama konu o değil manga bunlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ilk animeye başlıcaksan önerim kısa ve sevilenlerden başlamalısın mesela Tokyo Revenregs gibi Slime datta ken, nanatsu no taizai, gidipte ilkten naruto felan izleme bu ne der soğursun animeden (jujutsu kaisen, Demon Slayer da güzel baya öneririm)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
genel olarak bçlüm başı 20 -25 dk arası bölüm sayısı olarak en uygunu bleach en uzunu one peace
Post automatically merged:

bölümler çok uzun mu ?
genel olarak bçlüm başı 20 -25 dk arası bölüm sayısı olarak en uygunu bleach en uzunu one peace

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Anime ve manga adaylığı istiyorum, kısa süre önce Chainsawman'i bitirdim ve okuyacak hiçbir şeyim olmadan "öksüz" hissediyorum , , Aynı tarzda bir şey arıyorum, aksiyon, şiddet, kan vb.
tokyo ghoul kan ve şiddet bakımından hoşuna gidebilir, ama eğer kaliteli bir anime istersen spy x family , demon slayer ve one punch man izleyebilirsin yada okuyabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...