anindamobilodemeboz DOLANDIRICI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
anindamobilodemeboz tarafından dolandırlım 20 tl lik steam key verdim banka hesabıma para yatıracaktılar keyleri aldıkları anda canlı desteği kapadılar sonra tekrar canlı desteğe yazdım yine kapadılar sonra tekrar yazdım paranı yiyorum ağla kudur gibi veled veled şeyler yazıp canlı desteği kapadılar ben bunlara ne yapabilirim ne yapıpta parayı geri alabilirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
paşam bir yerden alışveriş yapmadan internetten biraz araştırın sikayetvar bir sürü şikayeti var :D
Post automatically merged:

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun... :(

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güvenli olmayan siteleri alışveriş yapmayınız! Bilmeyenler güvensiz siteleri para yatırmayın.

Üye
6 HİZMET YILI
Bir siteden alış veriş yapmadan önce site hakkında şikayet varmı araştır sırf şikaye bildirmek için buna özel forumlar kurulmuş bak onlara şikayet varmı bir diğeride site güvenli olsa bile satıcı güvenilirmi onada bakmak önemli

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gerçekten Merakımdan Siteye Girip Dolandırıcılık Yapıp Yapmadıklarını Sordum Ama Sanırım Engellendim : D Canlı Destek Paneli Kayboldu ndnfdnfndnf

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sitenin adında iş yok dostum keşke biraz araştırsaydın bu da sana ders oldu artık dikkatli davranırsın

Üye
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun birader siteyi şöyle bir gezdimde nasıl güvenebilirim diye baktım ama güvenemedim ayrıca mail adresleri aktif değil şikayet var 'da onlarda bilidirim var verdikleri sosyal medya hesapları bile aktif değil tekrar dan geçmiş olsun adresin bile doğru olduğundan emin değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...