Anket yaparak ve mobil oyunlar oynayarak para kazanmak

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk o kadar vaktim olsa daha fazla kazanmanın yolunu illa bulurum da vakti olan için ek gelir hiç yoktan iyidir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu yöntemi denedim ve hiç hoşuma gitmedi.:hain:

Üye
2 HİZMET YILI
çok zaman lazım anket işi için normal bir yerde çalıyormuş gibi başında oturup çalışmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çok denedım evden oturarak anket cozerek para kazanmayı olmadı deneyecegım olursa yazacagım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Daha öncesinde ben de .çok denedim fakat sonuç alamadım genelde çok küçük miktarlar ve zaten çekilmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel gibi duruyor ödemeler sorunsuz yatıyorsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anketlere katılarak ve mobil oyunlar oynayarak para kazanmak mümkün olsa da, bu yöntemler genellikle sınırlı bir gelir sağlarlar ve bir tam zamanlı iş veya diğer gelir kaynaklarına göre daha az karlıdır. Aşağıda bu iki yöntemi daha ayrıntılı olarak ele alalım:
  1. Anketlere Katılarak Para Kazanmak:
    • Anket sitelerine kaydolabilirsiniz. Birçok anket sitesi, kullanıcılara çeşitli konularda anketler sunar ve bu anketleri doldurduğunuzda size ödeme yapar.
    • Anketlere katılarak para kazanma potansiyeli, anket başına ve anketin uzunluğuna göre değişir. Genellikle bu yöntem, ekstra gelir elde etmek için kullanılır ve geçim kaynağı olarak yetersiz olabilir.
  2. Mobil Oyunlar Oynayarak Para Kazanmak:
    • Bazı mobil uygulamalar ve oyunlar, kullanıcılarına oyun içi ödüller veya hediye kartları gibi ödüller sunar. Oyunları oynayarak bu ödülleri kazanabilirsiniz.
    • Ayrıca, bazı oyunlar, rekabetçi oyunlar veya yarışmalar düzenleyerek ödüller sunar. Bu tür oyunlarda başarılı olduğunuzda ödül kazanabilirsiniz.
Ancak, bu yöntemlerle para kazanırken dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar şunlar olabilir:
  • Anket siteleri veya oyunlar genellikle ödeme yapmadan önce belli bir eşiği (örneğin, belirli bir miktarı) geçmenizi gerektirebilir.
  • Bazı anket siteleri dolandırıcılık olasılığı taşıyabilir, bu nedenle güvenilir ve ödeme yapmış siteleri tercih etmelisiniz.
  • Oyunlarla para kazanma potansiyeli genellikle düşüktür ve çok fazla zaman ve çaba gerektirebilir.
  • Ek gelir elde etmek için bu yöntemlerin yanı sıra daha kararlı ve güvenilir gelir kaynakları araştırılmalıdır.
Ek olarak, herhangi bir ek gelir kaynağını kullanırken vergi yükümlülüklerinizi göz önünde bulundurmalı ve yerel yasalara uymalısını

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bir kaç gün yaparsın fakat sonrasında yüzüne bile bakmazsın uygulamanın bu tarz şeyler bir süreden sonra işkence haline bürünüyor ama kısa süreli boş vaktinde çerez niyetine yapılabilir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Denenir aslında bunlarda lol'den zaman bulursak emek edip hazırlamışsın emeklerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Make gaming profession and one should earn from it.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Boş vaktim çok olduğu için böyle sistemleri hep merak ediyorum ancak güvenmek gerçekten zor. Yine de paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler. Olur da girersem senin referansınla gireceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ayıp olmazsa günlük kaç saat izliyorsun ve yapıyorsun bu işi fiyat nedir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu tarz şeyler nedense bana hiç çekici gelmiyor