anlamıyorum hiç bir şeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ram ile alakası olabilir belki bilgisayarını komple Driver Pack ile taratsan bence o sorunu halledersin gibi me geliyor ben böyle hallettim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önce cfgleri indir sonra hileyi aç siteye girdikten sonra insert-ins tuşuna basarak menüsüne ulaş en sağdan config e gel ve menünün sol kısmından legiti seçip loadla wall hack ve bir çok şey açık olucak

he eğer abartı açarsan ragelendiysen hvh yi seçip loadla aimbor bunnyhop gibi abartı şeyler açık

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayar 32bit 'ise belki ondandır ayrıca tanıtım videosu vardır ona bak olmadı DC'ye git bence.

Bu arada hazır CS ile ilgili yazarken aklıma geldi, CS'de hileyi kullananlara soruyorum kaç günde bir ban oluyor ??
Bazı tanıdıklarla beraber oyuna girme durumu varda bende bazen kötü bazen iyiyim karışık ondan dolayı hile denemek istiyorum, sizce çok aimbot olayını abartmadan yada hiç açmadan sadece esp ile ban olma ihtimali nedir ?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hangi windows versiyonunu kullanıyorsun dostum ?
win10 pro x64
Post automatically merged:

Bilgisayar 32bit 'ise belki ondandır ayrıca tanıtım videosu vardır ona bak olmadı DC'ye git bence.

Bu arada hazır CS ile ilgili yazarken aklıma geldi, CS'de hileyi kullananlara soruyorum kaç günde bir ban oluyor ??
Bazı tanıdıklarla beraber oyuna girme durumu varda bende bazen kötü bazen iyiyim karışık ondan dolayı hile denemek istiyorum, sizce çok aimbot olayını abartmadan yada hiç açmadan sadece esp ile ban olma ihtimali nedir ?
kalkıp esp izlerken cross duvara çevirir ve overwatch a düşersen direk ban yersın müfettişlerden.ama yok gözümle duvarı cross umla görebileceğim veya check edebileceğim yerleri takip edebilirim dersen hile demez kimse.mantık çerçevesinde kullanılan hile abartısız olur ve oda anlaşılmaz olur. kopya çekmek gibi. yakalanırsan ban. yakalanmazsan her sınavdan geçersin (ow)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
win10 pro x64
Post automatically merged:

kalkıp esp izlerken cross duvara çevirir ve overwatch a düşersen direk ban yersın müfettişlerden.ama yok gözümle duvarı cross umla görebileceğim veya check edebileceğim yerleri takip edebilirim dersen hile demez kimse.mantık çerçevesinde kullanılan hile abartısız olur ve oda anlaşılmaz olur. kopya çekmek gibi. yakalanırsan ban. yakalanmazsan her sınavdan geçersin (ow)
tavsiyeler için sağol dost..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
internetten paralı hile temin edebilirsin ama genede olmuyorsa en iyisi hilesiz oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...