Anlık Banlar Hakkında !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankam script kullanıyorsan ban yemeyi göze alacaksın :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gencolar nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz ben anlamış değilim. Her oyun dikkat çekecek bir rapora mı düşüyorsunuz? Şu an Client üzerinde veri okuması yapılmıyor sadece belli bir rapor üzerine çıkıldığında sistem oto ban atıyor. Sürekli rapor mu ediliyorsunuz?
ben şuana kadar scriptin dibine kadar kulalndım exploitler yaptim dodge full abarttım kendimi ticket a attim hile kullaniyom diye yani sion r exploiti yapip video cekip ticketa attim birden fazla hesapla sion hile diye ticket attim adamlar yazdiği şey şuan biz bişey göremiyoruz hile olduğunu zannetmiyoruz gibi bişiler yazdi ve hala ban yemedim enteresan

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
O zaman yine 1 level hesaplardan devam edeceğiz :D

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu reporla değil kanka sistem algıladı ondan banlandı herkes
Sistem algılamıyor zaten dostum benim, yazılımcıyım ben boşuna mı söz söylüyorum burada :D ATTC kapalı şu an Riot Games üzerinde. Yeni patch ile beraber aktif hale getirmediler. Bu ban dalgası BL ile daha öncesinden gelen bir %60-65'lik kısım. Yani yine işini bilip hareket edenler inan bana ban yemedi. ATTC açıldığı zaman işte en büyük ban dalgası o zaman gelecek. Üzerinde aktif hale gelen tüm int ve ext programlar slc ile taranarak inaktif edilecek. Bu sadece report üzerinden yapılan bir ban dalgası. Yeni patch olduğu için toplu şekilde dikkat çekti o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben 2 gün kullandım ama oynayamadım hileyle feedledim ama güzel eğlenceli gümüş 3 den gümüş 1 oldum elinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sistem algılamıyor zaten dostum benim, yazılımcıyım ben boşuna mı söz söylüyorum burada :D ATTC kapalı şu an Riot Games üzerinde. Yeni patch ile beraber aktif hale getirmediler. Bu ban dalgası BL ile daha öncesinden gelen bir %60-65'lik kısım. Yani yine işini bilip hareket edenler inan bana ban yemedi. ATTC açıldığı zaman işte en büyük ban dalgası o zaman gelecek. Üzerinde aktif hale gelen tüm int ve ext programlar slc ile taranarak inaktif edilecek. Bu sadece report üzerinden yapılan bir ban dalgası. Yeni patch olduğu için toplu şekilde dikkat çekti o kadar.
attc açtığını nasıl anlıyoruz?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
attc açtığını nasıl anlıyoruz?
ATTC'yi galiba CS:GO'daki VAC ban dalgasına benziyor diye tahmin ediyorum. Belirli bir zaman sonra para ile satılan hilelerin kodları ya da exe. biçimleri yönetime geçiyor ve tüm kullanıcıları bir dalgayla saf dışı bırakıyor diye tahmin ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben o kadar dikkat ettim ayarlarını yaptım kendim dodgeladım vs. Ta ki Ezreal gidip oraya buraya ulti atana kadar. Almaz olaydım sarı kafalıyı. Atmaz olaydı ultisini. Ayarı düzelttim ama çok geç raporladılar bile.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben o kadar dikkat ettim ayarlarını yaptım kendim dodgeladım vs. Ta ki Ezreal gidip oraya buraya ulti atana kadar. Almaz olaydım sarı kafalıyı. Atmaz olaydı ultisini. Ayarı düzelttim ama çok geç raporladılar bile.
O baseulti olayı var ya oyun içinde mükemmel his veriyor ancak daha sonra "ne yaptım ben?, keşke kapatsaydım" dediğinizi duyar gibiyim. 50K ezreal sc ile oynayan birisi olarak katılıyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
O baseulti olayı var ya oyun içinde mükemmel his veriyor ancak daha sonra "ne yaptım ben?, keşke kapatsaydım" dediğinizi duyar gibiyim. 50K ezreal sc ile oynayan birisi olarak katılıyorum :)
aynen o şekil hissettiriyor. Dolandırılsam bu kadar pişmanlık hissetmezdim. Bu arada sen ban yedin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gencolar nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz ben anlamış değilim. Her oyun dikkat çekecek bir rapora mı düşüyorsunuz? Şu an Client üzerinde veri okuması yapılmıyor sadece belli bir rapor üzerine çıkıldığında sistem oto ban atıyor. Sürekli rapor mu ediliyorsunuz?
reis sen şakamısın hiç scprt açmadığım hesap ban yemiş ne reportu ne sisteme düşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...