Uzman Üye
kankam script kullanıyorsan ban yemeyi göze alacaksın 
ben şuana kadar scriptin dibine kadar kulalndım exploitler yaptim dodge full abarttım kendimi ticket a attim hile kullaniyom diye yani sion r exploiti yapip video cekip ticketa attim birden fazla hesapla sion hile diye ticket attim adamlar yazdiği şey şuan biz bişey göremiyoruz hile olduğunu zannetmiyoruz gibi bişiler yazdi ve hala ban yemedim enteresanGencolar nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz ben anlamış değilim. Her oyun dikkat çekecek bir rapora mı düşüyorsunuz? Şu an Client üzerinde veri okuması yapılmıyor sadece belli bir rapor üzerine çıkıldığında sistem oto ban atıyor. Sürekli rapor mu ediliyorsunuz?
Sistem algılamıyor zaten dostum benim, yazılımcıyım ben boşuna mı söz söylüyorum buradabu reporla değil kanka sistem algıladı ondan banlandı herkes
attc açtığını nasıl anlıyoruz?Sistem algılamıyor zaten dostum benim, yazılımcıyım ben boşuna mı söz söylüyorum buradaATTC kapalı şu an Riot Games üzerinde. Yeni patch ile beraber aktif hale getirmediler. Bu ban dalgası BL ile daha öncesinden gelen bir %60-65'lik kısım. Yani yine işini bilip hareket edenler inan bana ban yemedi. ATTC açıldığı zaman işte en büyük ban dalgası o zaman gelecek. Üzerinde aktif hale gelen tüm int ve ext programlar slc ile taranarak inaktif edilecek. Bu sadece report üzerinden yapılan bir ban dalgası. Yeni patch olduğu için toplu şekilde dikkat çekti o kadar.
ATTC'yi galiba CS:GO'daki VAC ban dalgasına benziyor diye tahmin ediyorum. Belirli bir zaman sonra para ile satılan hilelerin kodları ya da exe. biçimleri yönetime geçiyor ve tüm kullanıcıları bir dalgayla saf dışı bırakıyor diye tahmin ediyorum.attc açtığını nasıl anlıyoruz?
O baseulti olayı var ya oyun içinde mükemmel his veriyor ancak daha sonra "ne yaptım ben?, keşke kapatsaydım" dediğinizi duyar gibiyim. 50K ezreal sc ile oynayan birisi olarak katılıyorumben o kadar dikkat ettim ayarlarını yaptım kendim dodgeladım vs. Ta ki Ezreal gidip oraya buraya ulti atana kadar. Almaz olaydım sarı kafalıyı. Atmaz olaydı ultisini. Ayarı düzelttim ama çok geç raporladılar bile.
aynen o şekil hissettiriyor. Dolandırılsam bu kadar pişmanlık hissetmezdim. Bu arada sen ban yedin mi?O baseulti olayı var ya oyun içinde mükemmel his veriyor ancak daha sonra "ne yaptım ben?, keşke kapatsaydım" dediğinizi duyar gibiyim. 50K ezreal sc ile oynayan birisi olarak katılıyorum![]()
Aynen hocam ban yedim. Elbette yan hesap ban yedi ana hesapta bir sorun yok şu anaynen o şekil hissettiriyor. Dolandırılsam bu kadar pişmanlık hissetmezdim. Bu arada sen ban yedin mi?
nasıl ban yiyebilirsin ki oynamamışsın benim oynamadığım hesabım duruyorhiç oynamadığım hesabım bile ban yemiş reis
reis sen şakamısın hiç scprt açmadığım hesap ban yemiş ne reportu ne sisteme düşmesiGencolar nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz ben anlamış değilim. Her oyun dikkat çekecek bir rapora mı düşüyorsunuz? Şu an Client üzerinde veri okuması yapılmıyor sadece belli bir rapor üzerine çıkıldığında sistem oto ban atıyor. Sürekli rapor mu ediliyorsunuz?
Ücretlisinin ücretsizinin farkı yok hocam hepsi er yada geç banlatıyor.ağa ücretsiz script kullanıyorsan bu tarz durumlarada katlanacaksın
evet ama anında yemiyorsun 3 4 ay neyse gidiyorÜcretlisinin ücretsizinin farkı yok hocam hepsi er yada geç banlatıyor.