Üye
Beyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
kanka farz etki onaylı üye açmaya çalışıyor adamın yes demesi lazım mı yoksa no demesi lazımmı ban yememesi için.yes de desen hayır da desen aynı hatayı verecektir onaylı üye olma şartı getirilmiş 50 mesajın olunca sitede otomatik onaylı üye oluyorsun ama yönetici tarafından da onaylanman gerekiyormuş
evet de kanka ama ban yiyen 3-4 arkadaş var haberin olsunBeyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
her hilede ban riski vardır kardeşim anti ban ile girdim ban yemem düşüncesine girme zaten normal hile kısmındada aim yerinde ban riski vardır diyor sen sadece esp kullan hile oldugunu belli etme ben kolsuz degilim kendim ates edebilirim diyorsan açma kolay kolay ban yemezsin zatenkanka farz etki onaylı üye açmaya çalışıyor adamın yes demesi lazım mı yoksa no demesi lazımmı ban yememesi için.
beyler adam haklı menü açıldı herşey açıldı bende de gözükmüyo adamlar aktif değilkardeşim bakın bende 65 mesaj var onaylı üyeyim ama hala calıstıramıyorum hileyi dün geceden bu yana oldu demek istediğim seri seri mesaj aatıp sitede otomatik onaylı üye logosunu almakta işe yaramıyor sizi yönetici onaylaması gerekiyor
anti ban açılsın mı diyor sende yes diceksinBeyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
Bende ise bildiğiniz gibi oyun menüsü açılıyor wallhack açıyorum oyunda aktif olmuyorYes desekte pluginler yuklenirken hata veriyor hile acıldı diyor ama menu ekranı gelmiyor durduruluyor![]()