Üye
Aynen öyle kardeşimkardeşim bakın bende 65 mesaj var onaylı üyeyim ama hala calıstıramıyorum hileyi dün geceden bu yana oldu demek istediğim seri seri mesaj aatıp sitede otomatik onaylı üye logosunu almakta işe yaramıyor sizi yönetici onaylaması gerekiyor
f6 ya felan bas düzelene kadar yeniden yükle o zaman senBende ise bildiğiniz gibi oyun menüsü açılıyor wallhack açıyorum oyunda aktif olmuyor
bilgin yoksa konuşma. öyle bir şart yok.yes de desen hayır da desen aynı hatayı verecektir onaylı üye olma şartı getirilmiş 50 mesajın olunca sitede otomatik onaylı üye oluyorsun ama yönetici tarafından da onaylanman gerekiyormuş
Bende de aynısı oluyor menü açılıyo ayarları yapıyon araç loot vs. ama hiç birşekilde göstermiyorBende ise bildiğiniz gibi oyun menüsü açılıyor wallhack açıyorum oyunda aktif olmuyor
aynen kanka yorum kasBizde boşamı uğraşıyoruz bize geçerli değilmi yani hile onaylı olmak gerekiyor ozaman
dünden beri sayfada konusulan konu bu hileyi bende açamıyorum pluginler yuklenirken bulamıyor download edemiyor durduruluyor varsa cözümü söylede yapalımbilgin yoksa konuşma. öyle bir şart yok.
its startBeyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
+1 agaBen seninle aynıyım
anti ban banlama orananı azaltıyor kolay kolay ban yemiyonanti ban nedir anlamadım.. bide şu pubg de hız hilesini kaldırsınlar herşey tamamda hız saçma olmuş oyunda tad kalmıyor
niye güvenmiyek anti ban iyi bişeyanti ban nedir .. ilk defa duydum güvenmeyin bence
açıldımı sende hileşmdi o soruya evet mi diyelim hayır mı qwewqe
onaylı üye olmaya çalışıyorum biraz önce oldum ama bi duşa girip geldim 43 mesaja düşürülmüş şmdi tekrar onaylı olmaya çalışıyorumaçıldımı sende hile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?