Anti Cheat koruması olmayan online oyunda kolay şekilde hile yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer cevap evetse bana anlatabilir misiniz yada direk online bir oyunda nasıl hile yapılacağını anlatan bir video atabilir misiniz?

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Tabii ki doğru bence mesela bak wolteamde adam pointerları buluyor siteye atıyor alayı hile yapıyor bunun en açık kanıtı wolftü ve zulu dur mesela wolftü de hile koruması yok alayı hile oyuncuların ama zulu da battleeye gibi bir anti hile koruması var bu yüzden kolay kolay hile yapılmıyor yapılsa bile 1-2 gün sonra hile fix yiyor ve hesabında ban yiyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Anladım hileyi yapmak istediğim oyun zaten eski tabanlı bir online futbol oyunu hile koruması dahi yok eğer bildiğin güzel anlatımlı bir video varsa atabilir misin?
oyunun gameplay i burada

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Tabii ki doğru bence mesela bak wolteamde adam pointerları buluyor siteye atıyor alayı hile yapıyor bunun en açık kanıtı wolftü ve zulu dur mesela wolftü de hile koruması yok alayı hile oyuncuların ama zulu da battleeye gibi bir anti hile koruması var bu yüzden kolay kolay hile yapılmıyor yapılsa bile 1-2 gün sonra hile fix yiyor ve hesabında ban yiyor.
hilefix yiyorsa report hack eklersek fix yemekten kurtulurmu ?

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
hilefix yiyorsa report hack eklersek fix yemekten kurtulurmu ?
Eğer reportların bir şekilde bilgi toplamasını engellersen fix yemez gibi düşünüyorum ama doğru olmaya bilir herhangi bir bilgim yok report hackle mesela report un ekran görüntüsü almasını engellersen ban yemezsin ya da report un sisteme girmesini engellersen fix yemez diye düşünüyorum ama yanlış da olabilir.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer reportların bir şekilde bilgi toplamasını engellersen fix yemez gibi düşünüyorum ama doğru olmaya bilir herhangi bir bilgim yok report hackle mesela report un ekran görüntüsü almasını engellersen ban yemezsin ya da report un sisteme girmesini engellersen fix yemez diye düşünüyorum ama yanlış da olabilir.

Ekli dosyalar

• zulu hack.jpg
    zulu hack.jpg
    236.3 KB · Görüntüleme: 55
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?
Kodlama değilde Cheat Engine ile başlayabilirsin. Hile için bi yerlerden başlamak lazım. Bu program da oyunlarda hile yapmak amacıyla kurulmuş bir program. Daha sonra C# - VB.net - C++ diye devam edersin zaten.

İyi Forumlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...