hilefix yiyorsa report hack eklersek fix yemekten kurtulurmu ?Tabii ki doğru bence mesela bak wolteamde adam pointerları buluyor siteye atıyor alayı hile yapıyor bunun en açık kanıtı wolftü ve zulu dur mesela wolftü de hile koruması yok alayı hile oyuncuların ama zulu da battleeye gibi bir anti hile koruması var bu yüzden kolay kolay hile yapılmıyor yapılsa bile 1-2 gün sonra hile fix yiyor ve hesabında ban yiyor.
Kodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?Önce ateri oyunlarından başla hile yapmaya ben öyle geliştim
Eğer reportların bir şekilde bilgi toplamasını engellersen fix yemez gibi düşünüyorum ama doğru olmaya bilir herhangi bir bilgim yok report hackle mesela report un ekran görüntüsü almasını engellersen ban yemezsin ya da report un sisteme girmesini engellersen fix yemez diye düşünüyorum ama yanlış da olabilir.hilefix yiyorsa report hack eklersek fix yemekten kurtulurmu ?
Eğer reportların bir şekilde bilgi toplamasını engellersen fix yemez gibi düşünüyorum ama doğru olmaya bilir herhangi bir bilgim yok report hackle mesela report un ekran görüntüsü almasını engellersen ban yemezsin ya da report un sisteme girmesini engellersen fix yemez diye düşünüyorum ama yanlış da olabilir.
program olarak:Visual studioKodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?
sence kitap okumaya c ile mi başlim yoksa direkt c# i okusam anlarmıyımprogram olarak:Visual studio
programlama dili olarak: C#
visual basicKodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?
Kodlama değilde Cheat Engine ile başlayabilirsin. Hile için bi yerlerden başlamak lazım. Bu program da oyunlarda hile yapmak amacıyla kurulmuş bir program. Daha sonra C# - VB.net - C++ diye devam edersin zaten.Kodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?
önce bi dil ögrenmekten başlaKodlama hakkında en ufak bilgim dahi yok kolay anlamam içinde hangi programdan başlamam mı önerirsiniz?
C# kolaydır onu öğrenirsen ip söküğü gibi gerisi gelirsence kitap okumaya c ile mi başlim yoksa direkt c# i okusam anlarmıyım
eğer bir oyuna hile yapmak istersen ilk olarak ateri derim. Sonra zaten wolfteama düzgün bir injector ile her istediğini yaparsın xigncode3 geçmesi kolaysence kitap okumaya c ile mi başlim yoksa direkt c# i okusam anlarmıyım