Uzman Üye
ben 2 haftadır ban yemiyorumİlk önce şöyle soyliyim hileyi önceden kullandım ve bıraktım yanlış hatirlamiyorsam F1 wh f2 no recoil olmasi lazım zaten hileyi açarken yazılımda yazar
ben 2 haftadır ban yemiyorumİlk önce şöyle soyliyim hileyi önceden kullandım ve bıraktım yanlış hatirlamiyorsam F1 wh f2 no recoil olmasi lazım zaten hileyi açarken yazılımda yazar
Hilede sorun olmayabilir hileyi linçlemiyoruz burda sadece sorunu nasıl ortadan kaldıracağımızı merak ediyoruz tw verene sorunu daha detaylı olarak gösterebilirim apexte lobiye girebiliyorum fakat hazır verdiğimde serverda 57 kişiyken ban yazısı çıkıyor ve ana menüye geri atıyor normal perma ban yeseydim lobiye hiç giremezdim diye düşünüyorumapexten hwid ban yersen sitedeki spoofer kaldırmıyormu hocam ben 2sini bir açıyordum
anakartına göre değişir evet çalışıyorArkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum Apex Dword hack ile alakalı
1-Hile şuan çalışıyor mu?
2-Sadece wallhack açarsam hilede kaç günde ban yerim
3-HWİD ban yersem sitedeki spoofer çalışır mı?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim herkese iyi forumlar
1- Aktif olarak çalışıyor.Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum Apex Dword hack ile alakalı
Yaklaşık 3-4 aydır hile ile oynuyorum sadece wallhack, hala ban yemedim. Legit oyna. Bir de oyuna girmeden ve hileyi açmadan önce spoofer'ı çalıştır. Ondan sonra gir. Önlemini almış ol.Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum Apex Dword hack ile alakalı
1-evet hile durumu çalışıyor sorun yok wallhack kullanmanızı tavsiye ederim sadece geri tepme kullanmayın tamamArkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum Apex Dword hack ile alakalı
beni direk cihaz banladılar dahada giremiyorumben 2 haftadır ban yemiyorum