Çözüldü Apex Legends hileyle oynarken oyun donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Selam, ben Apex Legends hileyle oynuyorum ama bir 10-20 dakika sonra oyun donuyor. Bir oyunu kapatıyorum, maç gg oluyor ama sonra yine açayım diyorum yine ayni donuyor 6-9 kez oldu bu. Artık sıkıldım vallahi, yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
knkam aynı sorun bendede vardı ekran kartı ve windowsunu güncel tut sorun ortadan kalkıyor hileden kaynaklı değil şöyle bi durum oyunda hileyi aktfi edince sistemine ve ekran kartına yük bindiği için donanımlar düzgün şekilde çalışmıyor ve bu kasmaya neden oluyor ama eğer gücel tutarsan windows ve ekran kartını bu sorun ortadan kalkıyor
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu sorun bence işletim sisteminden dolayı olabilir oyunu normal şartlarda kac fps oynuyorsun

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sorun arkadaşımda da oldu discord da çözdüm. windows arama kısmına gir aygıt yöneticisini aç ve görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartını bul. çift tıklayıp sürücüler kısmına gir ve sürücüleri güncelle.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knkam aynı sorun bendede vardı ekran kartı ve windowsunu güncel tut sorun ortadan kalkıyor hileden kaynaklı değil şöyle bi durum oyunda hileyi aktfi edince sistemine ve ekran kartına yük bindiği için donanımlar düzgün şekilde çalışmıyor ve bu kasmaya neden oluyor ama eğer gücel tutarsan windows ve ekran kartını bu sorun ortadan kalkıyor

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
erkan kartı driver ve işlemci driverini yenileyip tekrar deneyin olmadıysa eğer bios pilini söküp 5 dakika beklettikten sonra tekrar takın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...