Apex oynarken oyun donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Apex oynarken maçın ortasın da bi annda oyun donuyor ve düzelmiyor ve bu bi maçta 2 3 kez oluyor hileden dolayımıdır yoksa ayarlardan yapmamam gereken birşey mi var

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Apex oynarken maçın ortasın da bi annda oyun donuyor ve düzelmiyor ve bu bi maçta 2 3 kez oluyor hileden dolayımıdır yoksa ayarlardan yapmamam gereken birşey mi var
internet kafeden oynarkende donuyo kral apex de genel bi uyumluluk sorunumu var bilmiyorum ama ayarları bi tık düşürdüğün zaman görüntüden feragat etmeden donmadan oynatıyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyunun genel sorunu her yeni güncellemede kendini bozuyor 2 3 haftaya kadar düzeltirler

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Apex dosyalarında çok fazla sorun çıkıyor güncellemelerden sonra sana tavsiyem Origin kütüphanesini aç, Repairi aç ve dosyaları kontrol edip eksik olan dosyaları tekrar yükleyecektir istemcide sorun varsa çözülmüş olacaktır.Fps sayacını vb. şeyleri kapat eğer sorun hala oluyorsa apexi silip tekrar yükleyiniz.
İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka hileden dolayı oldugunu sanmıyorum alt taba alıp bakarmısın hdd ye ne kadar yük biniyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Knk Ayni Sorun Bende de Var Windows Surumun Nedir Tam Olara Eyer Bilmiyorsan Arama Cubuxunu Ac Ve Winver Yaz Orada Yazar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en düşük ayarda oynuyordum 144 fps i görsemde oyun ortada donuyordu bi anda coğu şeye denedim ssd yi değiştirince sorun düzledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...