Onaylı Üye
simple open and use don,t change anything but warning you will get banned in to 1 or 3 days
geforceyle oynadığın halde mi banlandın?1 el oynadıktan sonra banlanıyor hesap denemeyin derim
Dostum ahk scriptini indir aç ondan sonra geforce now dan apex legendse gir ve tuş atamaları ile hileyi kullan bu anlamda dedim yani geforce now sistemi senin bilgisayarından bağımsız olduğu için ne eac ne de apex ahk çalıştırdığını anlayamaz hiçbir şekilde bu Renk bazlı trigger bot aimbotlar içinde geçerli yani kısaca geforce now kullanırken hile yapmak mümkün ve bende bu scripti o yüzden paylaştım oyuna normal girip bu scripti açarsan ban yersin ama. Scripti açıp geforce nowdan apex legends'a girersen ban yeme ihtimalin %0reis geforce ile açmaktan kastın ne tam olarak anlatır mısın
Ne demek her zaman <3eline sağlık dostum
gforceden nasıl oynanıyor alta gforce acık oyuna gırdım an banlandımgeforceyle oynadığın halde mi banlandın?
Zaten dedim ki normalde ban atar şimdilik kullanmayın. hider ayarlayamdım geforce nowdan oyuna girin pc den apex açarsanız ban yersiniz diye okusanız anlarsınız1 el oynadıktan sonra banlanıyor hesap denemeyin derim
kanka geforce now ücretli ve ücretsiz versiyonu var. geforce experince çok ayrı birşey bunu kendi bilgisayarından apex açıp çalıştırırsan yasaklanırsın geforce nowdan apex legends aç ondan sonra scripti aç bu kadar kolay ücretsiz versiyonda 1 saate bir çık gir yapman lazım oyuna o kadarkanka geforce now ücretli değil mi? bende geforce experience var o para istemiyor acil dönüş yapabilir misin
Kanka geforce now'un içinden apex legends aç ondan sonra scripti açgforceden nasıl oynanıyor alta gforce acık oyuna gırdım an banlandım
saçmalıyor imkanı olmayan birşey apexte 100 saatim oldu ve ilk dakkikadan beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yaşasamda paylaşmazdım zatengeforceyle oynadığın halde mi banlandın?
geforcenowdan oynadığın için oda ücretli zaten ona vercen paraya hile satın alınırZaten dedim ki normalde ban atar şimdilik kullanmayın. hider ayarlayamdım geforce nowdan oyuna girin pc den apex açarsanız ban yersiniz diye okusanız anlarsınız
Post automatically merged:
kanka geforce now ücretli ve ücretsiz versiyonu var. geforce experince çok ayrı birşey bunu kendi bilgisayarından apex açıp çalıştırırsan yasaklanırsın geforce nowdan apex legends aç ondan sonra scripti aç bu kadar kolay ücretsiz versiyonda 1 saate bir çık gir yapman lazım oyuna o kadar
Kanka geforce now'un içinden apex legends aç ondan sonra scripti aç
saçmalıyor imkanı olmayan birşey apexte 100 saatim oldu ve ilk dakkikadan beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yaşasamda paylaşmazdım zaten
Satın alın dediğimi hatırlamıyorum? zaten geforce now olupta ordan oynayanlar için bir script bu?geforcenowdan oynadığın için oda ücretli zaten ona vercen paraya hile satın alınır
yeni gördüm sonucta ücretli işe giriyor ha hile satın aldın ha g force nowSatın alın dediğimi hatırlamıyorum? zaten geforce now olupta ordan oynayanlar için bir script bu?
np kanksthx bro
ya o zaten ayrı konu hile satın almak istersen buyur ama güvenilir biryer bulabilecek misin benim amacım bilgisayarı kaldırmadığı için apex hilesi vb kullanamayan arkadaşlara en azından bi yardımcı olayım dedim recoil helper ile zaten pingli oynuyorlar arkadaşım içindi zaten baştayeni gördüm sonucta ücretli işe giriyor ha hile satın aldın ha g force now
herkez paylaşmaz senın yaptıgını ona lafım yok kulanamıoruz işte normal girdim ben banladınp kanks
ya o zaten ayrı konu hile satın almak istersen buyur ama güvenilir biryer bulabilecek misin benim amacım bilgisayarı kaldırmadığı için apex hilesi vb kullanamayan arkadaşlara en azından bi yardımcı olayım dedim recoil helper ile zaten pingli oynuyorlar arkadaşım içindi zaten başta
hiçbir sorun olmazmerhabalar yeni katıldım gforce şimdi indirdim steam hesabına bağla diyor herkese açık yap diyor sıkıntı olur mu acaba
üyeliin varsa satın almışsan oyna dedinmi oynması lazımteşekkürler tüm ayarları yaptım ama oyunu aç dediğimde üye ol diyor tam anlayamadım geforce üyeliğim zaten var ekstra ücret mi ödemek gerekiyor now a