Apex Recoil helper ahk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
simple open and use don,t change anything but warning you will get banned in to 1 or 3 days

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis geforce ile açmaktan kastın ne tam olarak anlatır mısın
Dostum ahk scriptini indir aç ondan sonra geforce now dan apex legendse gir ve tuş atamaları ile hileyi kullan bu anlamda dedim yani geforce now sistemi senin bilgisayarından bağımsız olduğu için ne eac ne de apex ahk çalıştırdığını anlayamaz hiçbir şekilde bu Renk bazlı trigger bot aimbotlar içinde geçerli yani kısaca geforce now kullanırken hile yapmak mümkün ve bende bu scripti o yüzden paylaştım oyuna normal girip bu scripti açarsan ban yersin ama. Scripti açıp geforce nowdan apex legends'a girersen ban yeme ihtimalin %0
Post automatically merged:

eline sağlık dostum
Ne demek her zaman <3

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben denedim bazı silahlar doğru atmıyo sprayi

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka geforce now ücretli değil mi? bende geforce experience var o para istemiyor acil dönüş yapabilir misin

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 el oynadıktan sonra banlanıyor hesap denemeyin derim
Zaten dedim ki normalde ban atar şimdilik kullanmayın. hider ayarlayamdım geforce nowdan oyuna girin pc den apex açarsanız ban yersiniz diye okusanız anlarsınız

kanka geforce now ücretli değil mi? bende geforce experience var o para istemiyor acil dönüş yapabilir misin
kanka geforce now ücretli ve ücretsiz versiyonu var. geforce experince çok ayrı birşey bunu kendi bilgisayarından apex açıp çalıştırırsan yasaklanırsın geforce nowdan apex legends aç ondan sonra scripti aç bu kadar kolay ücretsiz versiyonda 1 saate bir çık gir yapman lazım oyuna o kadar

gforceden nasıl oynanıyor alta gforce acık oyuna gırdım an banlandım
Kanka geforce now'un içinden apex legends aç ondan sonra scripti aç

geforceyle oynadığın halde mi banlandın?
saçmalıyor imkanı olmayan birşey apexte 100 saatim oldu ve ilk dakkikadan beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yaşasamda paylaşmazdım zaten

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Zaten dedim ki normalde ban atar şimdilik kullanmayın. hider ayarlayamdım geforce nowdan oyuna girin pc den apex açarsanız ban yersiniz diye okusanız anlarsınız

kanka geforce now ücretli ve ücretsiz versiyonu var. geforce experince çok ayrı birşey bunu kendi bilgisayarından apex açıp çalıştırırsan yasaklanırsın geforce nowdan apex legends aç ondan sonra scripti aç bu kadar kolay ücretsiz versiyonda 1 saate bir çık gir yapman lazım oyuna o kadar

Kanka geforce now'un içinden apex legends aç ondan sonra scripti aç

saçmalıyor imkanı olmayan birşey apexte 100 saatim oldu ve ilk dakkikadan beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yaşasamda paylaşmazdım zaten
geforcenowdan oynadığın için oda ücretli zaten ona vercen paraya hile satın alınır

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
np kanks

yeni gördüm sonucta ücretli işe giriyor ha hile satın aldın ha g force now
ya o zaten ayrı konu hile satın almak istersen buyur ama güvenilir biryer bulabilecek misin benim amacım bilgisayarı kaldırmadığı için apex hilesi vb kullanamayan arkadaşlara en azından bi yardımcı olayım dedim recoil helper ile zaten pingli oynuyorlar arkadaşım içindi zaten başta

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
np kanks

ya o zaten ayrı konu hile satın almak istersen buyur ama güvenilir biryer bulabilecek misin benim amacım bilgisayarı kaldırmadığı için apex hilesi vb kullanamayan arkadaşlara en azından bi yardımcı olayım dedim recoil helper ile zaten pingli oynuyorlar arkadaşım içindi zaten başta
herkez paylaşmaz senın yaptıgını ona lafım yok kulanamıoruz işte normal girdim ben banladı

Üye
5 HİZMET YILI
merhabalar yeni katıldım gforce şimdi indirdim steam hesabına bağla diyor herkese açık yap diyor sıkıntı olur mu acaba

Üye
5 HİZMET YILI
teşekkürler tüm ayarları yaptım ama oyunu aç dediğimde üye ol diyor tam anlayamadım geforce üyeliğim zaten var ekstra ücret mi ödemek gerekiyor now a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...