Uzman Üye
11 Bence en uygun fiyatlı ve en mantıklı seçenekBeyler selamlar, iphone almayı düşünüyorum ama 11, 12 mini ve 12 arasında kaldım kullananlar önerilerini yapabilir mi kameraları arasında çok fark var mı? ve ya 12 ve 12 mini arasında hız farkı çok varmıdır? 11 ile aralarında fark olacağı kesin 12 ve 12 mini arasında da değerlendirme yapabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat açısından bakacak olursak 11 al derim fakat özellik bakımından bakacak olursak ekranı kalitesi, 5G desteği, A14 Bionic işlemci gibi özelliklerden nasiplenmek istersen ve paraya kıyabilecek düzeyde isen 12 al derim.
aslında 12 ve 12 mini arasında kalıyorum küçük telefon daha çok seviyorum ama 11 e göre 12 de küçük kalıyor kameraları arasında çok fark var mı?12 mini bence hocam hem küçük ele oturur hemde hoş durur
hocam 11 dediğin telefon 8 plusla aynı sadece ekranı çentikli keza iphone X 11den daha iyi her bakımdan ama 12 öyle değil 12yle 11 kıyaslanamaz bile elbette 12nin kamerası daha iyiaslında 12 ve 12 mini arasında kalıyorum küçük telefon daha çok seviyorum ama 11 e göre 12 de küçük kalıyor kameraları arasında çok fark var mı?
Aradaki 8bin TL kadar fiyat farkına değecek düzeyde bir fark yok benceaslında 12 ve 12 mini arasında kalıyorum küçük telefon daha çok seviyorum ama 11 e göre 12 de küçük kalıyor kameraları arasında çok fark var mı?
11 al hocamBeyler selamlar, iphone almayı düşünüyorum ama 11, 12 mini ve 12 arasında kaldım kullananlar önerilerini yapabilir mi kameraları arasında çok fark var mı? ve ya 12 ve 12 mini arasında hız farkı çok varmıdır? 11 ile aralarında fark olacağı kesin 12 ve 12 mini arasında da değerlendirme yapabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?