Seçkin Üye
İşe giricegim annemin arkadaşının yerine ama hiç bir bilgim yok zor mu bilgisi olan varmı araba sürmeyide bilmiyorum araba muayene hazırlık istasyonu ne oluyor tam olarak
Ben bu işe giricegim ama araba sürmeyi bilmiyorum zorlanır mıyım hiç iş tecrübem yok önce egitim aşamasından geçicegim galibaArabanın Genel Olarak Bakım yapıp altını üstünü bakıp durum raporu çıkarıyorlar
Teşekkür ederim araba kullanmayı bilmiyorum acaba sıkıntı yaratır mı öğretirler mi sen bilerek mi girdin araba sürmeyiRaporları okumayı öğrenmek gerek. Aracı muayeneye soktuktan sonra rapor çıkar. O raporda varsa aracın üzerindeki ezikler göçükler gözükür. Sana onları anlatırlar illa.
Test sürüşüne çıkma olayı da var. Orada tam olarak ne yapılıyor bilmiyorum ama sanırım motordan bir ses geliyor mu, vites geçişlerinde sıkıntı var mı onu gözlemliyorsun. En azından benim Bursa'da gittiğim yerde öyle yapmışlardı. Başka bir olay varsa bilemiyorum.
Yok ben araba satın almak için oradaydım, araçta bir arıza var mı ona bakmak için getirdik sahibiyle. Bence araba kullanmayı bilmen önemli değil ama arabayı tanıman önemli. Teknik anlamda bilgi edinmen gerekiyor; örneğin araba vites atmıyorsa bunun şanzıman kaynaklı olabileceğini, tekerlekler döndükçe ses geliyorsa süpürgeliklerin içe göçmüş olabileceğini tahmin edebilmelisin, bunu da ancak tecrübeyle öğrenebilirsin.Teşekkür ederim araba kullanmayı bilmiyorum acaba sıkıntı yaratır mı öğretirler mi sen bilerek mi girdin araba sürmeyi
Intwrnette tam olarak yazıyordurİşe giricegim annemin arkadaşının yerine ama hiç bir bilgim yok zor mu bilgisi olan varmı araba sürmeyide bilmiyorum araba muayene hazırlık istasyonu ne oluyor tam olarak