Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Konunun içinde yer alıyor.

Daha önce bir ödeme almadım ama farklı forumlarda ödeme alan kişilerin paylaştıklarını gördüm. İçerlerinde forum logoları olduğu için paylaşamıyorum.

Herhangi bir tehlike içermiyor. Arama sonuçlarını izlemiyor ve sana üst düzey güvenlik sunuyor.

Rica ederim dostum. Ben teşekkür ederim.

Üstünde çalışacağım dostum.
siteye girdim fakat arama yaptığımda 25 pre eklenmesi gerekmiyor mu eklenmedi bana . sadece kayıt olduğum için 25 pre verildi arama yaptığımda herhangi bir pre eklentisi olmadı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bot eklersen güzel olur tekrar geri dönmene sevindim.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İnternetten para kazanma yollarına bakıyordum çok güzel denk geldi eyvallah
Rica ederim dostum, ben teşekkür ederim.
Arkadaşında dediği gibi ödeme alıp almadığını kanıtlasan iyi olur bro
Konuya ödeme ile ilgili bulduğum bir-iki görsel ve ekstra olarak not ekledim. Onlara bakarsanız belki yeterli olabilir.
siteye girdim fakat arama yaptığımda 25 pre eklenmesi gerekmiyor mu eklenmedi bana . sadece kayıt olduğum için 25 pre verildi arama yaptığımda herhangi bir pre eklentisi olmadı
Arama yaptığınızda herhangi bir arama motoruna yönlendirdiğine emin ol. Aşağıda ki "arama motorları" seçeneğinden "Google" veya "YouTube" seçeneğini seçerek tekrar deneyin.
Bot işiyle gayet tatlı olur gibi
bot eklersen güzel olur tekrar geri dönmene sevindim.
Üzerinde çalışacağım ve bu bir geri dönüş değil. Sadece selam verip çıkma. :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gayet faydalı olabilir. Ancak para çektiğinin görüntüsünü atarsan daha iyi olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Söylediğin yaptım oldu teşekkürler şimdi parayı çekebilmem için "Pre" nin kaç olması lazım

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
gayet faydalı olabilir. Ancak para çektiğinin görüntüsünü atarsan daha iyi olabilir
Konu içerisinde bir-iki görsel yerleştirdim ama bana ait değil. Benim para çektiğim ile ilgili bir görüntü yok elimde.
Oraya koyduğum küçük bir not daha var resimlerin bulunduğu tarafta. Onuda okuyup dikkate alırsan sevinirim.
Söylediğin yaptım oldu teşekkürler şimdi parayı çekebilmem için "Pre" nin kaç olması lazım
Konu içerisinde ayrıntılı bir şekilde yazıyor. 1000PRE yaptığın zaman paranı bir wallet hesabına çekebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Konu içerisinde bir-iki görsel yerleştirdim ama bana ait değil. Benim para çektiğim ile ilgili bir görüntü yok elimde.
Oraya koyduğum küçük bir not daha var resimlerin bulunduğu tarafta. Onuda okuyup dikkate alırsan sevinirim.

Konu içerisinde ayrıntılı bir şekilde yazıyor. 1000PRE yaptığın zaman paranı bir wallet hesabına çekebilirsiniz.
arattırdığım herhangi birşey yabancı bir site olarak açılıyor normal mi acaba ?

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Konu cidden iyi eve geldiğimde deniyecem ve arkadaşların dediği gibi bot olursa mükemmel olur

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arattırdığım herhangi birşey yabancı bir site olarak açılıyor normal mi acaba ?
Arattığın arama motoruna göre değişiklilik gösterir. Yabancı çıkması normal değil. Arattığın zaman kullandığın aratma motorunun Türkiye lokasyonuna ait olduğuna emin ol. Aşağıdaki seçeneklerden Google gibi büyük şirketleri kullandığına emin ol.
Konu cidden iyi eve geldiğimde deniyecem ve arkadaşların dediği gibi bot olursa mükemmel olur
Yakın zamanda yapacağım. Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: QQS
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
33 "Pre" yaptım fazlasını yapamıyoruz herhalde bir sınır var Arama yaptıgımda daha eklenmiyor PRE

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
33 "Pre" yaptım fazlasını yapamıyoruz herhalde bir sınır var Arama yaptıgımda daha eklenmiyor PRE
Konuda da belirttim "Notlar" bölümünde. Flood/Spam halde yaparsan hesabın askıya alınabilir diye. Hesabın bir günlük askıya alınmış olabilir veya günlük sınırı doldurmuş olabilirsin. Dikkatli olmalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Konuda da belirttim "Notlar" bölümünde. Flood/Spam halde yaparsan hesabın askıya alınabilir diye. Hesabın bir günlük askıya alınmış olabilir veya günlük sınırı doldurmuş olabilirsin. Dikkatli olmalısın.
bu bot durumunun üstünde çalışsanız ne kadar sürede çalışmanız biter uzun mu sürer ?

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok zahmetli ve uğraş gerektiriyor bot olmadığı sürece yorucu.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum sen kendin kazanıyorsan Öner ve kanıtlı bir şekilde konuyu paylaşırsan daha sağlıklı olur insanlar şuanda boş ve ihtiyaçlı durumdalar kimse mağdur olsun istemeyiz.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
benb yapıyorum bu işi şu ana kadar 968,50 dolar kazandım 3 ayda

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu bot durumunun üstünde çalışsanız ne kadar sürede çalışmanız biter uzun mu sürer ?
Çok zahmetli ve uğraş gerektiriyor bot olmadığı sürece yorucu.
Yarın yayında diyebilirim.
yorum yaptıkca kaç tl geliyor
Yorum yapma gibi bir durumda para kazanmıyorsun. Arama yaptıkça kazanıyorsun ve 0.25PRE kazanıyorsunuz. Her arama için küçük bir miktar gibi geliyor ama damlaya damlaya göl.
25 pre yani sen 25 kuruş gibi düşün
(yanlış bilgi kayıt olduğun zaman referansın varsa 25PRE kazanıyorsunuz)
Dostum sen kendin kazanıyorsan Öner ve kanıtlı bir şekilde konuyu paylaşırsan daha sağlıklı olur insanlar şuanda boş ve ihtiyaçlı durumdalar kimse mağdur olsun istemeyiz.
Screenshot_5.png

Gördüğün gibi referanslardan gelen parayı ben kapattım sadece kayıt olanlara 25PRE bonusu geliyor.
İnsanları boşa mağdur etmiyoruz hem. Benim kişisel olarak para çektiğim ile ilgili bir görüntü yok elimde ama internette arayarak bulabilirler. Benim elimde uzun zaman önce yaptığım bir işlem durmuyorsa bu sitenin sahte olduğu anlamına gelmez. Bu durumda ne benim kazancım ve nede insanları mağdur duruma düşürüyorum. Sadece kişisel olarak elimde bir ispat bulunmamakta.
Post automatically merged:

benb yapıyorum bu işi şu ana kadar 968,50 dolar kazandım 3 ayda
Eğer bana bir ekran görüntüsü atabilir isen konuya ekleyebilirim. Teşekkürler.
tahmini aylık ne kadar kazan. elde ederiz
Konu içerisinde yeteri kadar bilgi var. Aylık 100+TL kadar bir miktar kazanabilirsiniz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir zaman yandex toloka vardı, gelen görevleri yapıp karşılığında para veriyordu yandex arama optimizasyon karşılığında görev veriyordu aramak yerine daha mantıklı gibi geliyor, bu pek güvelir gibi değil isteyenlern yandex toloka kullansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...