arduino valorant hack

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba birkaç gündür valorant arduino hack üzerinde araştırma yapıyorum ama çok fazla konu ile ilgili bilgi bulamadım bilen biri varsa yardım edebilir mi

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Colorbot u arduino ile bypass ediyorlar bu kadar yani.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka en kral hileyi bile bulsan bi kaç reportta hwid ban yiyorsun vanguard bu işi yapıyor çünkü.

wonnYz
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam ban garantisi yok hic bir hilede sadece belli etmmek var ama illa bir yerde belli edersin ve ban yersin bu arduino ile yapilanda yine ban yersin

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant güncellemeden sonra hile atıyor niye ?

Üye
2 HİZMET YILI
kral vanguard sağlam çalışıyor ya sıkıntılı biraz

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
ban yeme olasılığı düşüktür fakat güncellemelerden sonra portlara bakıyor vanguard manuel yiyebilirsin oda senin rep yeme olasılığına bağlıdır

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kanka en kral hileyi bile bulsan bi kaç reportta hwid ban yiyorsun vanguard bu işi yapıyor çünkü.
Sanmıyorum kral 70 80 maçtır ban yemedim. Her maç mvpyim. Normal rankım immo3 300kp. Legit oynamayı bildiğin sürece sağlam bi hileyse ban yemezsin. Sitedeki private hileyi kullanıyorum. Ama yakında detected olur çünkü rakını düşürdüler

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
her hileyi kullanan ban yicek diye bişey yok ama illaki bi yerde ele vermek kadar olabilir, vanguard bu konuda çok iyi ve başarılı hileyi abartılı kullanmadan belli etmemeye çalışırsanız keyifle oynuyarak uzun zamna rahat oynuyabiliyorsunuz ama