Süper Üye
sağlık açısından zararlı hocam ama hiç yapılmaması daha iyi. parmak çıtlatmak gibiÇok fazla bir tehlikesi olmaz çok fazla yapmadığınız sürece.
sağlık açısından zararlı hocam ama hiç yapılmaması daha iyi. parmak çıtlatmak gibiÇok fazla bir tehlikesi olmaz çok fazla yapmadığınız sürece.
Parmak çıtlatmanında zararlı bir yanı yok aslında, biraz aşartırarak görebilirsin.sağlık açısından zararlı hocam ama hiç yapılmaması daha iyi. parmak çıtlatmak gibi
bu parmak çıtlatmak mıParmak çıtlatmanında zararlı bir yanı yok aslında, biraz aşartırarak görebilirsin.
çünkü eğlenceliydiHiç bişey olmaz kendini kasma öyle
Post automatically merged:
Neden böyle şeyler yaptınız olum![]()
Ben öyle bir şey demedim ki sen "parmak çıtlatmak gibi" demişsin yani parmak çıtlatmanın da zararlı bir şey olduğunu söylemek istemişsin, ben onu açıkladımbu parmak çıtlatmak mı![]()
Lise işte, uzun eşşek de oynardık birbirimize de dalardıkHiç bişey olmaz kendini kasma öyle
Post automatically merged:
Neden böyle şeyler yaptınız olum![]()
teşekkürler bu arada. araştırdığımda haklı olduğunuzu gördümBen öyle bir şey demedim ki sen "parmak çıtlatmak gibi" demişsin yani parmak çıtlatmanın da zararlı bir şey olduğunu söylemek istemişsin, ben onu açıkladım