Onaylı Üye
Chrome eskidi mıFlash Player İle İlgisi Olabilir Şey Kullan Edge Veya Brave Browser Chrome Eskidi
Olsada olmasada çok teşekkğr ediyorum deniyeceğim şimdi bunları yazdığın için teşeklürler↬ Google Chrome Sürümünüzün Güncel Olduğundan Emin olun.
↬ AdBlock veya Başka bir eklenti var ise kaldırmayı deneyip tekrar deneyin.
↬ Bilgisayarınızdaki bütün sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
↬ Kullandığınız tarayıcının önbellek dosyalarını temizleyin.
↬Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolduğu gibi DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Sol taraftaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına tıklayın. WiFi > Özellikler > İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) > Özellikler > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan > Tercih edilen DNS sunucusu 8.8.8.8 ve diğer DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4 yazın. Tamam deyip kapatın.
↬ Windows’un depoladığı DNS önbellek dosyalarını temizleyin. (Windows + R > Çalıştır > CMD > Ctrl + Shift + Enter > Açılan pencereye ipconfig /flushdns yazın ve enter tuşuna basın. Ardından ipconfig /renew yazın ve yeniden Enter’a basın. Son olarak, ipconfig /registerdns yazarak son kez Enter tuşuna basın.
︾ EKSTRA YÖNTEM ︾
↬ Google için geliştirilmiş Touch VPN Eklentisini kullanıp siteye giriş yapmayı deneyin.
Çok teşekkür ederim touch vpn ile giriş yapınca oldu diyer adımları da uyguladım olmadı touch vpn ile oldu↬ Google Chrome Sürümünüzün Güncel Olduğundan Emin olun.
↬ AdBlock veya Başka bir eklenti var ise kaldırmayı deneyip tekrar deneyin.
↬ Bilgisayarınızdaki bütün sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
↬ Kullandığınız tarayıcının önbellek dosyalarını temizleyin.
↬Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolduğu gibi DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Sol taraftaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına tıklayın. WiFi > Özellikler > İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) > Özellikler > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan > Tercih edilen DNS sunucusu 8.8.8.8 ve diğer DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4 yazın. Tamam deyip kapatın.
↬ Windows’un depoladığı DNS önbellek dosyalarını temizleyin. (Windows + R > Çalıştır > CMD > Ctrl + Shift + Enter > Açılan pencereye ipconfig /flushdns yazın ve enter tuşuna basın. Ardından ipconfig /renew yazın ve yeniden Enter’a basın. Son olarak, ipconfig /registerdns yazarak son kez Enter tuşuna basın.
︾ EKSTRA YÖNTEM ︾
↬ Google için geliştirilmiş Touch VPN Eklentisini kullanıp siteye giriş yapmayı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?