injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Fazla abartmadan oyna sorun olmaz
banaa aatmayacak hile yok bunu bilerrek aç hilniBan yemeden oynayarak kasmak istiyorum önerdiğiniz bir config varmı sadece wallhack olsa bence ban yemem ve kolaylıkla vurabilirim kullanan ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirmi önerileriniz bekliyorum teşekkürler
@uhpep abimin geliştirdiği legit aim assit ve chamsli çok güzel bir keki var denemeni tavsiye ederimBan yemeden oynayarak kasmak istiyorum önerdiğiniz bir config varmı sadece wallhack olsa bence ban yemem ve kolaylıkla vurabilirim kullanan ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirmi önerileriniz bekliyorum teşekkürler
Valla kardeşim bi yandan haklısın ama sitedeki sByte gayet safe main hesabımdan da oynuyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Kişiden kişiye de farkediyor.Sen öyle zannet.. Banlatmayan hilemi olur kardeşim er ya da geç banlanırsın. Garantili %100 güvenli hile diye birşey yoktur. Site içerisinde var hileler aç kullan ama main hesabını riske atma.
Duvara bakma :dBan yemeden oynayarak kasmak istiyorum önerdiğiniz bir config varmı sadece wallhack olsa bence ban yemem ve kolaylıkla vurabilirim kullanan ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirmi önerileriniz bekliyorum teşekkürler