Herkese merhaba, öncelikle cs:go ücretsiz olduğundan indirmiştim sonra oyunu oynuyordum o zamanlar sonradan oyunu silmiştim fakat şimdi cs:go indirdim yeni şimdi oynaya tıklıyorum solda çalışıyor sonra eşitleniyor gibi bir yazı çıkıyor oyun açılmıyor.
Kanıt video :
Bende uzun süre sonra tekrar indirdim 2 gündür uğraşıyorum. Lakin bende oyun açılıyor. Maçlara girerken Pure Server [GAME] Pak denen saçma bir hata veriyor. Dosya bütünlüğü doğrulama, 3 kere silip yükleme vs. hiçbirşey işe yaramadı. İkimiz de çözüm buluruz umarım. Sanada dosya bütünlüğünü doğrulamanı öneriyorum büyük ihtimal yapmışsındır da.
Bende uzun süre sonra tekrar indirdim 2 gündür uğraşıyorum. Lakin bende oyun açılıyor. Maçlara girerken Pure Server [GAME] Pak denen saçma bir hata veriyor. Dosya bütünlüğü doğrulama, 3 kere silip yükleme vs. hiçbirşey işe yaramadı. İkimiz de çözüm buluruz umarım. Sanada dosya bütünlüğünü doğrulamanı öneriyorum büyük ihtimal yapmışsındır da.
Peki bunların hiçbirisini yapmama gerek yok derken ne demek istedin? Adam sana öneri sunuyor bunları yapmama gerek yok diyorsun e o zamam neden çözüm almaya ulaşıyorsun?
Dostum yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben açıkladım orda steam hesabına girip çıktım arkadaş steam hesabına gir çık yap demiş ben yaptım zaten ona kızıyorum ben size eyvallah