Arkadaşlar CS:GO açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, öncelikle cs:go ücretsiz olduğundan indirmiştim sonra oyunu oynuyordum o zamanlar sonradan oyunu silmiştim fakat şimdi cs:go indirdim yeni şimdi oynaya tıklıyorum solda çalışıyor sonra eşitleniyor gibi bir yazı çıkıyor oyun açılmıyor.

Kanıt video :

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende uzun süre sonra tekrar indirdim 2 gündür uğraşıyorum. Lakin bende oyun açılıyor. Maçlara girerken Pure Server [GAME] Pak denen saçma bir hata veriyor. Dosya bütünlüğü doğrulama, 3 kere silip yükleme vs. hiçbirşey işe yaramadı. İkimiz de çözüm buluruz umarım. Sanada dosya bütünlüğünü doğrulamanı öneriyorum büyük ihtimal yapmışsındır da.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende uzun süre sonra tekrar indirdim 2 gündür uğraşıyorum. Lakin bende oyun açılıyor. Maçlara girerken Pure Server [GAME] Pak denen saçma bir hata veriyor. Dosya bütünlüğü doğrulama, 3 kere silip yükleme vs. hiçbirşey işe yaramadı. İkimiz de çözüm buluruz umarım. Sanada dosya bütünlüğünü doğrulamanı öneriyorum büyük ihtimal yapmışsındır da.
Dostum yaptığım çözümler bilgisayarın güncellemesi vardı güncelledim yeniden başlattım 2-3 kere steam hesabımdan çıkıp girdim şimdi de dosya bütünlüğünü doğrulanıyor.Umarım buluruz çözümünü.

Üye
6 HİZMET YILI
oyunun dosyalarını kontrol edın eğer dogruladıysa oyunu sılın kökten tekrar yükleyin çalışacaktır ben öyle yaptım
Post automatically merged:

pc nin fortmatlanması gerekebılır. antivirüs programını çalıstırıp dogrulama yapabılırsın.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Steam Hesabından Çık-Gir Yap Düzelir.
Boş yorum atma yorum kasmak için atma kardeşim. Sorun çözdüm dosyaları doğruladım.Oldu.

oyunun dosyalarını kontrol edın eğer dogruladıysa oyunu sılın kökten tekrar yükleyin çalışacaktır ben öyle yaptım

pc nin fortmatlanması gerekebılır. antivirüs programını çalıstırıp dogrulama yapabılırsın.
Bunların hiç birisini yapmama gerek yok

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Boş yorum atma yorum kasmak için atma kardeşim. Sorun çözdüm dosyaları doğruladım.Oldu.

Bunların hiç birisini yapmama gerek yok
Sana yardımcı olmaya çalışan adamlara yorum kasıyorsun , bunların hiçbirisini yapmama gerek yok vs. yazacaksan neden çözüm almak için konu açıyorsun?

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sana yardımcı olmaya çalışan adamlara yorum kasıyorsun , bunların hiçbirisini yapmama gerek yok vs. yazacaksan neden çözüm almak için konu açıyorsun?
Kardeşim ben orda setam hesabından giriş yapıp çıktım olmadı diye açıklama yaptım orda boş yorum atmış sende boş yorum atıyosunu

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
dosyaları kontrol et eğer çözülmese oyunu sil baştan yükle driver falan güncellemerini yap %70 düzelir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Peki bunların hiçbirisini yapmama gerek yok derken ne demek istedin? Adam sana öneri sunuyor bunları yapmama gerek yok diyorsun e o zamam neden çözüm almaya ulaşıyorsun?

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben açıkladım orda steam hesabına girip çıktım arkadaş steam hesabına gir çık yap demiş ben yaptım zaten ona kızıyorum ben size eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...