Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, Dereceleri ADC Olarak Tırmanmak İçin, İlla Ki Hypercarry Şampiyon Öğrenmek Mi Lazım?
Ben Samira, Caitlyn, Nilah tarzı şampiyonlar seviyorum. Ama tüm Challenger ADC Coachlar'ı hep tırmanmak için hypercarry öğrenmeyi tavsiye ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani her adc kendine göre güçlüdür. ama karşıdaki komp her zaman cait veya samira veya jinx için uygun olmaya bilir. Bu senin yanındaki support şampiyon bile belirleyici olur. Sadece 3 şampiyonda takılı kalmamalısın
hocam 3 karakter ile yetinmemelisiniz bence atıyorum twichin ct si kaisa olsun siz jinxinde ct si twich olsun gidip jinx alamazsınız direk lanei kaybedersiniz ama kaisa öğrenirseniz kaisa ile twichi dövebilirsiniz yani sadede gelicek olursak evet öğrenmeniz lazım
Düşük elodan adc ile zor çıkarsın, supportunun duon olması yani birbirinizle sesli iletişim kurabiliyor olmanız lazım. Adc late gamede çok korunmasız kaldığı için bot lanenin oyunu taşıma olasılığı biraz daha düşük. Sana tavsiyem bozuk çarları oynamak, beleşleri topla sonra oyunu 1v9 taşırsın, elayjanın kayn buildini yap mesela
kanka elom birazcık yüksek hep sampiyon degistirmek yerine tek koridor tek sampiyonla yükselmeni tavsiye ederim en ince ayrıntısına kadar öğren ve video izle
trde challanger da dahi hiç fark etmez eğer sc açıyorsan, oyunun yüzde 90 ı lane managementten oluşuyor. hangi takım daha çok lane yönetebiliyorsa bilerek veya bilmeyerek o kazanıyor. istersen taric adc oyna.