LPReborn/Şampiyon önerileri - Configler - Nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

TOP LANE
- Irelia :
Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur.
- Fiora : Ultiyi manuel atarsanız daha güzel performans sergileyeceksiniz, ultiyi geç, erken yeri geldiğinde saçma atabiliyor.
- Yone : Kombosu gayet güzel, belirli itemleri çıktıktan sonra herkesi alabilirsiniz. Ayar : LS Yone
- Darius : Kombosu olsun Minyon alması olsun çok güzel ancak biraz fazla mana harcayabiliyor buna dikkat etmeniz gerekmekte.

Jungle

- Kindred :
Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok, jungle da diğer koridorlara desteğiniz ile maçı daha kolay bir şekilde domine edersiniz.
- Graves : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.

MID LANE
- Yasuo :
Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Syndra : Uzaktan uzaktan rakibi eritiyor rakipte üzerinize atlayacak bir şampiyon yoksa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
- Xerath : Karşınızda kısa, uzun menzilli kim olursa olsun o kişiyi zorlayacak ve bir o kadarda script olduğunuzu belli edecek şampiyon, taşıma potansiyeli yüksek.
- Akali : İlk 3 seviye biraz geride kalıp minyon aldıktan sonra SPACE basıp rakibe saldırdığınızda kesme ihtimaliniz yüksek olan bir şampiyon.
- Orianna : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
- Viktor : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu

ADC
Açıklamaya gerek duymuyorum kite yeterli oluyor taşıması için.

- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek, bombası olunca çok güzel patlatabiliyorsunuz :)))
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor o yüzden ben manuel kullanmaktayım.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel.
- Jinx : Space basmanız yeterli olacaktır, rakibiniz kaçtığını düşündüğünde baseulti veyahut direkt ultiniz ile yok edebiliyorsunuz.
- Vayne : Tamemen kite machine q ayarını kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz.
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile aynı şekilde buda kusursuz diyebilirim.
- Kalista : Tamamen kite şampiyonu, space ile yönlendirmeniz yetecektir.
- Kog'Maw : Bedava win şampiyonu taşıyamacağınız maçlar aşırı derecede sınırlı.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok kog'maw ile aynı kategoriye koyabilirim.

Bildiğim configlerin linkini bırakıyorum, ayarlarda oynama yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
https://memoryhackers.org/konular/l...ting-platform-configs-tier-list-share.228956/
https://memoryhackers.org/konular/config-remake-jardas-lpreborn-nora-2-0.224992/

%appdata% > LPRB içine atmanız yeterlidir.

Windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü siliniz ve ardından

Windows+r tuşuna basarak altta bulunanları tek tek yazın ve siliniz.
temp
%temp%
prefetch

base ultiyi nasıl iptal ederiz jinxte

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
jungle lee sin de eklenebilir bence gayet iyi çar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben yasuo için kullanmak istiyorum belli edermi çok
Post automatically merged:

bana göre altta lucian çok iyi gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

TOP LANE
- Irelia :
Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur.
- Fiora : Ultiyi manuel atarsanız daha güzel performans sergileyeceksiniz, ultiyi geç, erken yeri geldiğinde saçma atabiliyor.
- Yone : Kombosu gayet güzel, belirli itemleri çıktıktan sonra herkesi alabilirsiniz. Ayar : LS Yone
- Darius : Kombosu olsun Minyon alması olsun çok güzel ancak biraz fazla mana harcayabiliyor buna dikkat etmeniz gerekmekte.

Jungle

- Kindred :
Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok, jungle da diğer koridorlara desteğiniz ile maçı daha kolay bir şekilde domine edersiniz.
- Graves : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.

MID LANE
- Yasuo :
Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Syndra : Uzaktan uzaktan rakibi eritiyor rakipte üzerinize atlayacak bir şampiyon yoksa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
- Xerath : Karşınızda kısa, uzun menzilli kim olursa olsun o kişiyi zorlayacak ve bir o kadarda script olduğunuzu belli edecek şampiyon, taşıma potansiyeli yüksek.
- Akali : İlk 3 seviye biraz geride kalıp minyon aldıktan sonra SPACE basıp rakibe saldırdığınızda kesme ihtimaliniz yüksek olan bir şampiyon.
- Orianna : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
- Viktor : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu

ADC
Açıklamaya gerek duymuyorum kite yeterli oluyor taşıması için.

- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek, bombası olunca çok güzel patlatabiliyorsunuz :)))
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor o yüzden ben manuel kullanmaktayım.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel.
- Jinx : Space basmanız yeterli olacaktır, rakibiniz kaçtığını düşündüğünde baseulti veyahut direkt ultiniz ile yok edebiliyorsunuz.
- Vayne : Tamemen kite machine q ayarını kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz.
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile aynı şekilde buda kusursuz diyebilirim.
- Kalista : Tamamen kite şampiyonu, space ile yönlendirmeniz yetecektir.
- Kog'Maw : Bedava win şampiyonu taşıyamacağınız maçlar aşırı derecede sınırlı.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok kog'maw ile aynı kategoriye koyabilirim.

Bildiğim configlerin linkini bırakıyorum, ayarlarda oynama yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
https://memoryhackers.org/konular/l...ting-platform-configs-tier-list-share.228956/
https://memoryhackers.org/konular/config-remake-jardas-lpreborn-nora-2-0.224992/

%appdata% > LPRB içine atmanız yeterlidir.

Windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü siliniz ve ardından

Windows+r tuşuna basarak altta bulunanları tek tek yazın ve siliniz.
temp
%temp%
prefetch

Tarayıcıda favorilerime ekledım linki faydalı olacak gerçekten teşekkürler zahmetin için

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
adam bildiğin terlemiş helal olsun böyle yazılar görmek istiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu güzel yazı için teşekkürler galiba twitch oynamaya karar verdim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Twitch oynarken nasıl belli etmemem lazım evade'yi kapatırsam anlarmılar sizce? (genelde twitch oynayanlar sc olduğu için 1-2 dodgemde sc diyip report yemek istemem.)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir sorum olacak cait mükemmel demişsin ama wler olsun falan baya kötü kullanıyor bu aralar hiç tercih etmiyorum ayarım falan mı yanlış acaba chall cfg kullanıyorum
ayarlarda bi yanlışlı var muhtemelen bi değiştirerek dene antrenman modunda bende gayet güzel atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ellerine saglık yardımı olacak emın ol tesekkurler ıyı forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hileyi aaraştırıyodum hangi karakterde deniceğimi bilmiuordum teşekkür ederim güzel bilgin için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kalista ben scriptim diye bağırıyor dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...