Arkadaşlar Gördüğünüz en garip rüya neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Televizyonun ayaklanıp beni kovaladığı bir rüya görmüştüm asla unutamam varsa sizinde böyle komik rüyalarınız biraz gülelim :D

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Çoğu rüyamı hatırlamıyorum ama bir tane var hiç unutmam yılanlar önce beni efendileri yapmışlardı sonra da etrafımı sarıp boğmuşlardı

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çocukken görmüştüm eski evimizde baklondan aşağı düşmüştüm örümcek ağlarnın üzerine çok korkutucuydu ya.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Yüksek ateşlendiğimde hep aynı rüyayı görüyorum. Gerçek anlamda benim için bir kabus. Ne gördüğümü de hatırlayamıyorum. Sanki biri ile bir yarış içerisindeyim ve tam kazanacağım anda birden başa dönüyorum ve inanılmaz bir yük üstüme biniyor. Tek hatırlayabildiğim bunlar. Ve etraf kırmızı alevlerden oluşuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yüksek ateşlendiğimde hep aynı rüyayı görüyorum. Gerçek anlamda benim için bir kabus. Ne gördüğümü de hatırlayamıyorum. Sanki biri ile bir yarış içerisindeyim ve tam kazanacağım anda birden başa dönüyorum ve inanılmaz bir yük üstüme biniyor. Tek hatırlayabildiğim bunlar. Ve etraf kırmızı alevlerden oluşuyor.
Çok garip kankam umarım çözersin bu olayı :)

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Vallahi ben rüyamda iken hep bir yerlerden düşüyorum o yüzden Rüya görmeyi pek sevmiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
flörtlerimi görüyorum rüyada bile ciddi ilişkiye çeviremiyorum olmuyo kaçıyolar :(

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
babam pcyi kırıyodu bende baba yapma diye ağlıyordum

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
transformers daki megatronla kavga ediyoduk :D

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
1-cocukken masada yemek yerken sağıma baktığımda scooby doo izlerken korkuyordum o rüyada sonrada bi anda başka bi yerde güneşli ormanlık bi yerde beyaz bi çadırda kalıp beyaz kısa kollu tişört giymiş bir çocuk yatıyordu çadırda ve sonrada yerin altından siyah kafalı bişey çıkıp adamı ısırmaya çalısmıstı sadece kafası vardı dişleri falanda siyahtı adamda 2 eliyle onun dişlerini tutuyordu ısırmasın diye buda böyle bi anımdı
2-gaza gelip en sevdiğim oyun olan beyond:two soulsu baştan sona izleyince yatmadan önce yattıktan sonra rüyamda jodie yerimdeydim aideni göremiyordum ve bişeyler uçuyordu fırlıyordu kendi kendine oyundaki gibi
Post automatically merged:

halkımızın tabiriyle kara basan dedikleri şeyler gelmiş olabilir bende inanmıyorum ama bazı olaylar bunların gerçekliğini kanıtlıyor sabah kalktıgımda hiçbieşy yokken 30 dk kafamı oynatamamam veya bi akrabama musallat olmaları gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben rüyamda çok eskiden çocukken ana okulunda bite böyle ağlence parkına gitmşim sonra orda bi üste çoıkan tahta merdiven vardı oya tırmanırken arkadaşım önde idi sonra o öne ulaştı v merdiveni itti yere tam düşçekken uyandım hala aklımda yataktan zıpladım amk

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hiç unutmadığım 2 rüyam var. Sanki part part yazmışlar gibi.
ilk rüyam evimizin ön tarafaına bakan camdan baktığımda siyah giyinimli yüzsüz ki yüzsüz olan yaratık vs. fazlasıyla ürperirim görmem oldu. Harry Potter'dan etkilenmiş olacam ki süpürge üstünde uçuyordu yıllar önce görmeme rağmen hala unutamıyorum.
ikincisi ki bu bence devam niteliği taşıyor aynı yerden evimin ön tarafına bakıyorum evimin önü geniştir ve üst katlarda oturuyorum her yerde yukardaki rüyamdaki karakterlere çok benzeyen yüzsüz fakat uçmayan çok fazla kişi geziyordu yazarken tekrardan hatırladım ve ürperdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...