Arkadaşlar Haber Bölümü

Sence Yapayımmı

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Mesela Arkadaşlar Size Böyle Güncel Bilgiler Yazayımmı Konun İçinde 4 5 Tane Haber Yazılcak İstermisiniz Böyle

Katılın Ankete​

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence sen yaparsan boş konu olur boşver

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu Konuyu Uzatmanın Manası Yok İstediğim Gibi Yazarım Birdaha Postlarıma Yazma Lütfen

İstediğim posta yazmakta özgürüm aynı senin istediğin gibi mesaj yazabileceğin gibi , senin yazdığın mesajlara karışmıyorum zaten ancak sormuşsun sizce yapmalımıyım diye bende kendi fikrimi özgürce dile getiriyorum senin istediğinde bu değilmiydi zaten ? sormuşsun cevap veriyorum beğenmiyorsan sormadan önce açık fikirlere nasıl karşılık vereceğinide düşün o zaman .

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İstediğim posta yazmakta özgürüm aynı senin istediğin gibi mesaj yazabileceğin gibi , senin yazdığın mesajlara karışmıyorum zaten ancak sormuşsun sizce yapmalımıyım diye bende kendi fikrimi özgürce dile getiriyorum senin istediğinde bu değilmiydi zaten ? sormuşsun cevap veriyorum beğenmiyorsan sormadan önce açık fikirlere nasıl karşılık vereceğinide düşün o zaman .
Kardeşim Özgür Olabilirsin Ama Sen İstemediğin Yerde Durucaksan Ben Bilmem Orasını Ve Boş Yorum Diyene Kadar Olabilir Yapabilirsin Diye Bilirsin Bu Kadar Basit

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kardeşim Özgür Olabilirsin Ama Sen İstemediğin Yerde Durucaksan Ben Bilmem Orasını Ve Boş Yorum Diyene Kadar Olabilir Yapabilirsin Diye Bilirsin Bu Kadar Basit

Senin gibileri bilirim ne kadar doğru ve mantıklı şeyler söylesemde anlayamadığın için herşeye bir cevabın olacak seninle tartışmak zaman kaybı çünki demek istediğimi kıyısından bile anlayamacaksın anlayabilecek olsaydın o kadar boş yorum atmazdın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...