Süper Üye
biri cd olarak gonderılıyor yazmısta sacma olur bu zamanda herkeste olmaz cd yerıyok knk link fln acaba cd olarakmı gönderiyor
biri cd olarak gonderılıyor yazmısta sacma olur bu zamanda herkeste olmaz cd yerıyok knk link fln acaba cd olarakmı gönderiyor
knk valla yok driveri 7.1 orda etkinleştircezbiri cd olarak gonderılıyor yazmısta sacma olur bu zamanda herkeste olmaz cd yerı
hadi hayırlısı (= gereksiz heyecanlandım omdafsjadfs gelince haber etmeyı unutmaknk valla yok driveri 7.1 orda etkinleştircez
arkdaşlar gamepower medusa rainbow u sipariş ettim ama driveri var ama bulamaadım siz bulursanız atabilirmisiniz lütfenn
yok knk 7.1 anca driverdan etkinleştiryoz driver yok ne olcak şimdi iptal ederim o zmnhadi hayırlısı (= gereksiz heyecanlandım omdafsjadfs gelince haber etmeyı unutma
knk orda sadece farklı kulaklığın driveri varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linke tıkla acılan sayfada
7.1 SURROUND GAMING HEADSET SOFTWARE yazısının altındakı
Dowload <<<<------- a tıkla
tmm 1 driver hepsinde oluyormuş sıkıntı kalmadı gelsinde bi csgo oynayak artık (hileesiz)Kutu iceriginde driver gonderilmiyor . sadece siteden indirebiliyorsunuz. Link i Paylastım
Hocam ben kullanıyor. Ortak driver kullanılıyor. farklı markada alsan bu cin menseyi yazılım kullanılıyor. ben cok arastırdım. 7.1 lerin hepsinde ortak yazılım var. sadece yazılımın seklini semalini değistiriyorlar. ama yazılım hepsinde aynıyok knk 7.1 anca driverdan etkinleştiryoz driver yok ne olcak şimdi iptal ederim o zmn
Post automatically merged:
knk orda sadece farklı kulaklığın driveri var
tmm 1 driver hepsinde oluyormuş sıkıntı kalmadı gelsinde bi csgo oynayak artık (hileesiz)![]()
eyw knk iyiki varsın iyi gecelerHayırlı olsun simdiden. gece gece yatmadan sansa gordum konuyu dedim sana yardımcı olim. diger actıgın konuya kulaklıkla ilgili deyimlerimi yazdım. okadar emek verdim artık yorumlarıma LİKE atmayı esirgemezsin diye dusunuyorum. Tekrar hayırlı olsun
knk onun parasıda müthiş amaHayırlı olsun reis ama kulaklık konusunda hyperx müthiş tavsiye ederim
içerisinde cd/dvd çıkararkdaşlar gamepower medusa rainbow u sipariş ettim ama driveri var ama bulamaadım siz bulursanız atabilirmisiniz lütfenn